Iata cateva tehnici care te scapa de celulita de pe picioare

 

 

 

Iata cateva tehnici care te scapa de celulita

 

 

CREMELE DIN EXTRACTE NATURALE DAU FINITE PIELII

 

Din trusa de frumusete nu trebuie sa-ti lipseasca lotiunile sau cremele pentru corp cu extracte de alge marine, cafeina, castan comestibil sau iedera. Acestea stimuleaza circulatia sanguina si ajuta la reducerea celulitei de pe picioare si abdomen. Pentru rezultate vizibile aplic-o de doua ori pe zi, dimineata si seara.

 

CAND ITI E RECOMANDAT DRENAJUL LIMFATIC?

 

Persoanele supraponderale sufera de obicei de celulita infiltrata. Se detecteaza usor, fata de celelalte tipuri de celulita, prin absenta semnului de adancitura la apasarea cu degetul pe piele. In acest caz, drenajul limfatic, hidromasajul si masajul local cu lotiuni care sa stimuleze arderea grasimilor din zonele cu probleme ajuta foarte mult.

 

DAR IMPACHETARILE?

 

Celulita fibroasa isi ia talpasita cu ajutorul impachetarilor. O recunosti dupa structura ei nodulara dura si ingrosata. Cosmeticienii spun ca acest tip de celulita fibroasa se estompeaza mai greu, insa nu e imposibil sa o reduci. Tot ce trebuie sa faci este sa recurgi la impachetarile cu parafango (namol marin).

 

CE SE INTAMPLA DACA NU TE HIDRATEZI DESTUL?

 

Apare celulita adipoasa. Aceasta mai apare si din cauza deficientelor circulatorii. O recunosti dupa aspectul ei: grupari adipoase mobile, greu de pliat.

 

Tesutul este fin si aproape transparent, iar culoarea violacee se accentueaza la frig. Daca suferi de acest tip de celulita atunci adopta un stil de viata bazat pe multa miscare (alergari usoare timp de o ora in aer liber) si alimente care sa te hidrateze (salate, supe, ciorbe, fructe zemoase, apa cu lamaie). 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Efectele uimitoare ale afinelor pentru organism!

URMĂTORUL ARTICOL

Scandal la gradinita cu program prelungit, nr. 26, din Iasi! Parintii sustin ca educatoarea le timoreaza copiii

Ultimele știri de la Sanatate