Iata ce artisti vor urca pe scena in noaptea de Revelion la Iasi

Pe lista invitatilor care vor urca pe scena in noaptea de Revelion la Iasi se afla Ovidiu Lipan Tandarica, Stelu Enache si Fanfara Zece Prajini, Bosquito, DJ Project si Adela Popescu, DJ Rynno si Sylvia, DJ Sava si Raluka, pe scena urmand sa urce si trupe din Iasi, cum ar fi Rosu si Negru sau Adamos Brass.

„Concertul va tine de la ora 20.00 pana la 1.30, vom avea o scena dotata cu o sonorizare de 100.000 wati. 

 

Va fi un spectacol frumos la care asteptam sa participe cat mai multi ieseni. Bugetul este unul destul de mic, nu ne-am permis sa aducem trupe din strainatate. Majoritatea artistilor stau in Bucuresti unde se organizeaza sase petreceri mari de Revelion”, a declarat primarul Gheorghe Nichita. Cosmin Coman, directorul de Programe al municipalitatii, cel care se ocupa de organizarea sarbatorilor de iarna, a refuzat sa precizeze care sunt onorariile pe care le vor primi artistii. „Am avut probleme, sa le spun asa, cu unii artisti care nu au fost de acord sa mai prezentam contractele. Ei vin pe o suma la Iasi, pe alta la Cluj si asa mai departe. Pot sa va spun ca onorariile vor insuma 24.000 de euro, 15.000 de euro vor costa scena si luminile, iar focul de artificii, de 20 de minute, va costa 20.000 de euro”, a precizat Cosmin Coman.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Veste buna pentru elevii ieseni! La inceputul anului viitor o serie de scoli si licee din judetul Iasi vor intra in posesia microbuzelor scolare

URMĂTORUL ARTICOL

Regele Mihai a fost colindat la Castelul Regal de la Savarsin! VIDEO

Ultimele știri de la Eveniment