ULTIMĂ ORĂ:

Iata ce cursuri organizeaza Centrul Cultural Francez din Iasi in anul 2014

Iata ce cursuri organizeaza Centrul Cultural Francez din Iasi in anul 2014
Citit : 7 views Comentariu

Adulti si copii au posibilitatea de a invata limba franceza alaturi de o echipa profesionista si de a obtine atestate si diplome (DELF – DALF) care dovedesc capacitatea de a utiliza limba franceza, in functie de nivel: A1, A2, B1, B2, C1 si C2. Diplomele DELF – DALF eliberate de Institutul francez Iasi sunt valabile pe viata.

 

 

Urmatoarea sesiune de examene DELF – DALF (adulti si elevi) va avea loc pe 15-16 februarie 2014, iar inscrierile se fac intre 6 ianuarie – 7 februarie 2014. Persoanele care doresc sa studieze in Franta sau sa emigreze in Canada pot sustine la Institutul francez Iasi testele internationale TEF – e-TEF, TEFaQ – e-TEFaQ, pentru care se pot pregati la Institutul Francez. Persoanele care doresc sa studieze franceza specifica anumitor domenii de activitate pot urma cursuri de franceza specializata si obtine diplome

 

recunoscute international, mai precis franceza juridica, medicala, pentru afaceri, in domeniul turismului.

 

Sesiuni de cursuri

 

Sesiune intensiva

 

13 ianuarie – 5 februarie 2014 (Inscrieri: 6-10 ianuarie). Module de 54 ore (3 ore zilnic), ce ofera avantajul de a parcurge in timp foarte scurt mare parte a unui nivel sau chiar un nivel integral.

 

Sesiune extensiva

 

3 februarie – 4 aprilie 2014 (Inscrieri: 6-31 ianuarie). Cursuri construite din perspectiva actionala a Cadrului European Comun de Referinta pentru Limbile Straine, cu orientare spre competente pragmatice de intelegere si exprimare scrisa si orala. La cerere, se pot face simulari de examene DELF – DELF, corespunzator nivelului.

 

Elevii care au diplomele DELF B1 sau DELF B2 nu mai sustin evaluarea la limba franceza din cadrul examenului de Bacalaureat national. De asemenea, elevii claselor cu profil bilingv-franceza care au diploma DELF B2 nu mai sustin proba specifica de franceza din cadrul examenului de bacalaureat.

 

bzi.ro