Iata ce se va intampla cu dobanda anuala efectiva la creditele de nevoi personale de la BRD!

 

 

 

BRD scade de azi Dobanda Anuala Efectiva la creditele de nevoi personale acordate in cadrul traditionalei sale promotii de primavara, care se desfasoara pana la data de 4 mai 2014. 

 

 

Dobanda fixa standard oferita de banca este de 10% (8,90% in cazul clientilor cu venituri domiciliate la BRD), iar comisioanele de analiza a dosarului si de administrare lunara sunt 0. 

 

Pentru un credit de 15.000 lei acordat pe o durata de 5 ani, Dobanda Anuala Efectiva (costul total al creditului, care incorporeaza dobanda nominala si celelalte costuri legate de finantare) este, pana la sfarsitul promotiei, de 10,45% (in cazul domicilierii veniturilor la BRD) sau de 11,66% (fara domicilierea veniturilor), in scadere cu 0,16 puncte procentuale fata de nivelurile anterioare. 

    

Solicitantii de credit care opteaza pentru domicilierea veniturilor la BRD vor primi, in cadrul campaniei, un Gift Card in valoare de 100 lei, daca valoarea creditului este mai mica sau egala cu 10.000 lei, de 150 lei daca valoarea imprumutului este cuprinsa intre 10.001 si 20.000 lei sau de 200 lei, daca valoarea finantarii depaseste 20.001 lei. 

 

Clientii pot alege formula de creditare pe care o doresc. Optiunile privesc perioada (maximum cinci ani), cuantumul (pana la maximum 65.000 de lei) si modalitatea de rambursare (in rate constante sau descrescatoare). La acordarea creditului sunt luate in calcul orice fel de venituri – de la salarii, pensii, venituri din activitati independente, pana la dividende, venituri din chirii sau rente viagere. 

 

BRD isi asteapta clientii atat in unitatile din reteaua bancii, cat si pe www.brd.ro/expresso, consilierea si pre-acceptarea fiind posibile si la TelVerde 0800 803 803.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie ieseni! Apa va fi intrerupta miercuri, 26 martie 2014, pe strada C.A. Rosetti si bulevardul C.A. Rosetti

URMĂTORUL ARTICOL

Veste buna pentru pensionari de la Guvern! Iata ce se va intampla cu pensiile

Ultimele știri de la Economic