Iata cele mai frumoase mesaje pe care le poti trimite de Florii celor dragi

 

 

 

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

 

 

Drumul vietii tale sa fie presarat cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. La multi ani de Florii!

 

Exista flori în gradina, exista flori in parc, dar niciuna nu mi se pare atat de speciala ca tine. Esti cea mai frumoasa floare din viata mea si te iubesc enorm.

 

Pentru ca esti minunata, toate florile din lume ureaza „La multi ani!” unei alte flori.

 

Dintr-o lume plina de flori, tu esti trandafirul meu si vreau sa ramai mereu alaturi de mine. La multi ani, floare draga!

 

O zi minunata incepe cu o floare, de aceea tu esti prima persoana pe care imi doresc sa o vad in fiecare dimineata. La multi ani!

 

 

In aceasta zi speciala iti doresc sa fii gingasa ca un ghiocel, zglobie ca un fluture si fericita ca o pasare libera. La multi ani, draga mea!

 

Iti urez din adancul sufletului sa ai parte de impliniri, sanatate, dragoste si noroc la orice pas, iar anii peste care vei trece sa te mangaie ca o raza de soare.

 

Adevarata frumusete vine din suflet si incalzeste lumea cu bunatatea, onestitatea si compasiunea ei. Esti o persoana frumoasa atat in interior, cat si la exteriror. La multi ani!

 

Sarbatoarea de Florii sa aduca in casa ta frumusetea si parfumul florilor de primavara. La multi ani!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iata cele mai importante faze ale meciului Steaua- Vaslui incheiat cu o victorie pentru vasluieni. Steaua – Vaslui s-a incheiat 0-1. Vezi VIDEO cu faza golului

URMĂTORUL ARTICOL

Panica in Vrancea! Seria cutremurelor continua

Ultimele știri de la Actualitate