Iata cele mai importante faze ale meciului Steaua- Vaslui incheiat cu o victorie pentru vasluieni. Steaua – Vaslui s-a incheiat 0-1. Vezi VIDEO cu faza golului

Steaua – Vaslui 0-1 

Steaua: Niţă – Prepeliţă, Varela, Gardoş, Pîrvulescu (Latovlevici ’46) – Pintilii, Stanciu (Răduţ ’64) – Keşeru, Chipciu (Grădinaru ’46), Tănase – Piovaccari. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

 

FC Vaslui: Cerniauskas – Gilmerson (Prahici ’90), Balaur, Ortiz, Muşat – Madson, Razzotti – Antal, Abelairas (Buziuc ’90+2), Viveiros – Temwanjera (Pătulea ’90+1). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

 

Cartonaş galbene: Tănase ’30, Gardoş ’60, Piovaccari ’63, Răduţ ’69 / Temwanjera ‘6, Abelairas ’55, Cerniauskas ’90+1

 

STEAUA-VASLUI. Fotbaliştii vasluieni au întîrziat startul partidei în semn de protest faţă de neplata salariilor. Steliştii ieşiseră de la vestiare pentru ca partida să înceapă la 20:30, dar au intrat înapoi la cabine pentru că adversarii nu şi-au făcut apariţia.

 

FINAL. STEAUA – VASLUI 0-1.

 

minutul 85: GOL VASLUI! A marcat Temwanjera! STEAUA-VASLUI 0-1! VIDEO AICI

 

minutul 70: cartonaş galben pentru Răduţ

 

minutul 67: Prepeliţă reia în bară

 

minutul 66: cartonaş galben pentru Piovaccari

 

minutul 65: schimbare la Steaua. iese Stanciu, intră Răduţ

 

minutul 60: cartonaş galben pentru Gardoş

 

– minutul 55: cartonaş galben pentru Abelairas

 

– minutul 46: două schimbări la Steaua. Chipciu şi Pîrvulescu au ieşit, Grădinaru şi Latovlevici au intrat.

 

PAUZĂ. STEAUA – VASLUI 0-0.

 

– minutul 30: cartonaş galben pentru Tănase

 

– minutul 23: ocazie mare pentru Steaua: Chipciu trage, Cerniauskas respinge, iar Piovaccari reia pe lângă poartă

 

– minutul 20: Stanciu trage peste poartă

 

– minutul 14: Antal cere penalty la o intrare a lui Gardoş

 

– minutul 6: cartonaş galben pentru Temwanjera

 

STEAUA – VASLUI Echipele de start:

 

Steaua: Niţă – Prepeliţă, Varela, Gardoş, Pîrvulescu – Pintilii, N. Stanciu – Keşeru, Chipciu, Tănase – Piovaccari

 

Rezerve: Tătăruşanu, Rîpă, L. Filip, Latovlevici, Grădinaru, Răduţ, G. Iancu

 

Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

 

Vaslui: Cerniauskas – Bahia, Ortiz, Balaur, Muşat – Razzotti, Madson – Antal, Abelairas, Viveiros – Temwanjera

 

Rezerve: Straton, Cuerro, Popovici, Pătulea, Buziuc, Mareş, Prahici

 

Antrenor: Liviu Ciobotariu

 

 

 

STEAUA VASLUI LIVE. Gino Iorgulescu, preşedintele LPF, susţine într-un comunicat de presă publicat, vineri, pe site-ul oficial, că intenţia jucătorilor echipei FC Vaslui de a nu se prezenta la partida cu Steaua din cauza salariilor restante afectează grav imaginea şi integritatea campionatului Ligii I.

 

STEAUA VASLUI LIVE. Iată comunicatul LPF legat de meciul STEAUA VASLUI LIVE:

 

STEAUA VASLUI LIVE. „Am luat act cu surprindere din mass-media despre intenţia unor jucători profesionişti, legitimaţi la clubul Sporting Club SA Vaslui de a nu se prezenta astăzi la Bucureşti, pentru disputarea jocului cu FC Steaua. Un astfel de comportament contravine în mod flagrant principiilor fundamentale ale fotbalului profesionist – loialitate, integritate şi sportivitate – afectând în mod grav imaginea Campionatului Naţional Liga I, precum şi integritatea competiţiei sportive. Dorim să le reamintim fotbaliştilor profesionişti de la Sporting Club SA Vaslui că una dintre principalele obligaţii stabilite în sarcina lor prin art. 5 alin. (2) lit. b) din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal este aceea de a participa la jocurile oficiale ale echipei la care sunt legitimaţi, în funcţie de valoarea, pregătirea şi forma lor sportivă, şi de necesitatile clubului”, a afirmat Iorgulescu.

 

STEAUA VASLUI LIVE. „Suntem conştienţi de problemele financiare majore cu care se confruntă mai multe cluburi din Campionatul Naţional Liga I, precum şi de faptul că jucătorii profesionişti de fotbal sunt afectaţi de criza de lichidităţi a cluburilor de fotbal, însă desconsiderarea competiţiei sportive nu reprezintă o soluţie pentru rezolvarea acestor probleme. Legislaţia din România, precum şi regulamentele sportive naţionale şi internaţionale oferă jucătorilor profesionişti de fotbal o serie de mecanisme juridice pentru recuperarea sumelor datorate de cluburile la care sunt legitimaţi. Refuzul de a evolua într-un meci oficial nu se regăseste printre modalităţile de rezolvare a diferendelor juridice. De asemenea, le reamintim jucătorilor de la Sporting Club SA Vaslui ca, prin comportamentul lor, pot determina sancţionarea disciplinară a clubului, eliminând astfel orice şansă în privinţa recuperării sumelor de bani la care sunt îndreptăţiţi, potrivit contractelor încheiate”, a adăugat şeful LPF.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Expozitie – „Carte de stiinta si tehnica din patrimoniul muzeal” – duminica 13 aprilie

URMĂTORUL ARTICOL

Iata cele mai frumoase mesaje pe care le poti trimite de Florii celor dragi

Ultimele știri de la Sport