eugen_paturan_-_patron_de_la_bata

Iata cine se afla in spatele lantului de magazine Bata! Eugen Paturan a adus franciza Bata in Romania din anul 2003

Eugen Păturan, românul care deţine împreună cu soţia sa franciza magazinelor de încălţăminte Bata în România, vrea să investească şi în agricultură sau producţie de­oarece, spune el, toate oportunităţile din retail au fost deja prospectate.


Eugen Păturan, românul care deţine împreună cu soţia sa franciza magazinelor de încălţăminte Bata în România, vrea să investească şi în agricultură sau producţie de­oarece, spune el, toate oportunităţile din retail au fost deja prospectate. „Retailul nu cred că mai are oportunităţi neprospectate. Caut proiecte noi şi pentru moment nu este nimic finalizat”, explică el, potrivit zf.ro.

Retailul a fost timp de mulţi ani preferatul investitorilor deoarece în perioada în care consumul avansa şi cu 20% câştigurile erau mari şi rapide. În ultimii ani, marcaţi de scăderea consumului, investitorii s-au orientat către domenii care fuseseră în anii de boom într-un con de umbră.

Eugen Păturan a luat decizia de a varia domeniile de investiţii după zece ani în care a pariat pe industria de încălţăminte. El a adus franciza Bata în România în 2003. În paralel, în primii ani, el a condus din poziţia de country manager şi operaţiunile locale ale producătorului de electrocasnice Indesit.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Solicitare soc a procurorilor in dosarul tranfesferurilor din fotbalul romanesc! Procurororii au cerut astazi ca judecatorii sa le interzica inculpatilor sa mai plece din tara pe parcursul judecarii recursurilor! Prima instanta i-a condamnat pe toti acuza

URMĂTORUL ARTICOL

Teorie inedita a economistilor! Pretul unui Big Mac de la McDonald’s indica rata saraciei din orice tara! O singura tara face exceptie de la aceasta regula

Ultimele știri de la Economic