ULTIMĂ ORĂ:

Iata cine se afla in spatele lantului de magazine Bata! Eugen Paturan a adus franciza Bata in Romania din anul 2003

Iata cine se afla in spatele lantului de magazine Bata! Eugen Paturan a adus franciza Bata in Romania din anul 2003
Citit : 12 views Comentariu
Eugen Păturan, românul care deţine împreună cu soţia sa franciza magazinelor de încălţăminte Bata în România, vrea să investească şi în agricultură sau producţie de­oarece, spune el, toate oportunităţile din retail au fost deja prospectate.


Eugen Păturan, românul care deţine împreună cu soţia sa franciza magazinelor de încălţăminte Bata în România, vrea să investească şi în agricultură sau producţie de­oarece, spune el, toate oportunităţile din retail au fost deja prospectate. „Retailul nu cred că mai are oportunităţi neprospectate. Caut proiecte noi şi pentru moment nu este nimic finalizat”, explică el, potrivit zf.ro.

Retailul a fost timp de mulţi ani preferatul investitorilor deoarece în perioada în care consumul avansa şi cu 20% câştigurile erau mari şi rapide. În ultimii ani, marcaţi de scăderea consumului, investitorii s-au orientat către domenii care fuseseră în anii de boom într-un con de umbră.

Eugen Păturan a luat decizia de a varia domeniile de investiţii după zece ani în care a pariat pe industria de încălţăminte. El a adus franciza Bata în România în 2003. În paralel, în primii ani, el a condus din poziţia de country manager şi operaţiunile locale ale producătorului de electrocasnice Indesit.