ULTIMĂ ORĂ:

Iata cum va fi vremea in aceasta saptamana (3-9 februarie 2014) la Iasi

Iata cum va fi vremea in aceasta saptamana (3-9 februarie 2014) la Iasi
Citit : 11 views Comentariu

 

 

 

Astazi, iesenii vor avea parte de o vreme inchisa, cu temperaturi cuprinse intre o minima de minus 15 grade Celsius si o maxima de minus 5 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata.

Maine, la Iasi vremea se va mentine inchisa, cu temperaturi cuprinse intre o minima de minus 11 grade Celsius si o maxima de minus 4 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, in timp ce vantul va sufla cu putere, iar umiditatea aerului se va mentine ridicata. De miercuri, vremea se va incalzi treptat. Astfel, la Iasi se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de minus 6 grade Celsius si o maxima de 0 grade Celsius. 

 

Cerul va fi partial innorat, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ceva mai scazuta decat in zilele precedente. Temperatura aerului se va mentine la aceleasi valori in cursul zilei de joi, in timp ce vantul va sufla cu putere, umiditatea aerului va creste, iar cerul va fi mai mult innorat. Spre sfarsitul saptamanii, temperatura aerului se va mentine constanta. Vineri, la Iasi se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de minus 5 grade Celsius si o maxima de 0 grade Celsius. Dimineata vor fi nori, in timp ce la pranz va fi mai mult soare. Sansele de precipitatii vor fi reduse, in timp ce vantul va sufla moderat, iar umiditatea aerului va fi ceva mai scazuta decat in zilele precedente. Sambata, se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de minus 6 grade Celsius si o maxima de minus 1 grad Celsius. Cerul va fi mai mult innorat, in timp ce sansele de precipitatii vor fi destul de scazute. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului se va mentine constanta. Duminica, in ultima zi a saptamanii, iesenii vor avea parte de temperaturi cuprinse intre o minima de minus 6 grade Celsius si o maxima de minus 1 grad Celsius. Cerul va fi mai mult innorat, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata.

 

bzi.ro