ULTIMĂ ORĂ:

Iata cum va fi vremea in aceasta saptamana (3-9 martie 2014) la Iasi

Iata cum va fi vremea in aceasta saptamana (3-9 martie 2014) la Iasi
Citit : 7 views Comentariu

 

 

 

Astazi, la Iasi se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 2 grade Celsius si o maxima de 5 grade Celsius. Dimineata se pot inregistra precipitatii in cantitati moderate, sansele fiind destul de ridicate.

Vantul va sufla slab pana la moderat, in timp ce umiditatea aerului va fi destul de ridicata. Vremea va fi inchisa si in cursul zilei de maine, cand temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 4 grade Celsius si o maxima de 7 grade Celsius. Vantul va sufla slab pana la moderat, in timp ce umiditatea aerului va fi destul de ridicata. Vremea inchisa se va mentine si spre mijlocul saptamanii. Astfel, miercuri in Iasi se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 5 grade Celsius si o maxima de 8 grade Celsius. Dimineata pot aparea precipitatii, sansele fiind destul de ridicate. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata. Si spre seara pot aparea precipitatiile. Joi, in Iasi se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 5 grade Celsius si o maxima de 9 grade Celsius. Precipitatiile pot fi moderate, in timp ce vantul va sufla cu putere, iar umiditatea aerului va fi ridicata.

 

Si spre finalul saptamanii, la Iasi se vor inregistra temperaturi scazute si precipitatii din abundenta. Vineri, la Iasi, temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 2 grade Celsius si o maxima de 7 grade Celsius. Precipitatiile vor fi moderate, in timp ce vantul va sufla cu putere, iar umiditatea aerului se va mentine ridicata. Sambata, iesenii vor avea parte de o vreme ceva mai frumoasa, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 0 grade Celsius si o maxima de 7 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, in timp ce vantul va continua sa sufle cu putere. Umiditatea aerului va fi in continuare ridicata, iar sansele de precipitatii vor fi reduse. Duminica, in ultima zi a saptamanii, iesenii vor avea parte de o vreme senina, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 0 grade Celsius si o maxima de 7 grade Celsius. Umiditatea aerului va fi ridicata, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat.

 

bzi.ro