ULTIMĂ ORĂ:

Iata cum va fi vremea in aceasta saptamana (9-15 decembrie 2013) la Iasi!

Iata cum va fi vremea in aceasta saptamana (9-15 decembrie 2013) la Iasi!
Citit : 6 views Comentariu

 

 

 

Astazi, la Iasi se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 1 grad Celsius si o maxima de doar 6 grade Celsius in termometre. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), se pot inregistra ploaie si pe alocuri ceata, sansele de precipitatii fiind destul de ridicate. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata. 

 

 

Maine, 10 decembrie, la Iasi se pot inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de minus 7 grade Celsius si o maxima de doar 1 grad Celsius. Dimineata pot fi ninsori in averse, in vreme ce vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi destul de scazuta. Vremea se va mentine inchisa si spre mijlocul saptamanii. 

 

Astfel, miercuri, la Iasi, se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de minus 6 grade Celsius si o maxima de minus 2 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, iar sansele de precipitatii vor fi destul de scazute. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ceva mai ridicata decat in ziua precedenta. 

 

Si joi, temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de minus 4 grade Celsius si o maxima de minus 1 grad Celsius. Cerul va fi mai mult innorat, in timp ce sansele de precipitatii vor fi ceva mai reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata. Spre seara se pot inregistra insa ninsori in averse. 

 

Vineri, la Iasi temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de minus 5 grade Celsius si o maxima de 0 grade Celsius. Razlet, se pot inregistra ninsori in averse, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat. Umiditatea aerului va fi ridicata, iar seara ninsorile se pot inteti. Temperatura aerului va ramane constanta si la finalul saptamanii. 

 

Sambata, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de minus 5 grade Celsius si o maxima de 0 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, iar sansele de precipitatii vor fi destul de reduse. Vantul va sufla moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata. 

 

Duminica, in ultima zi a saptamanii, la Iasi se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de minus 6 grade Celsius si o maxima de doar 0 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, sansele de precipitatii fiind insa reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata. 

 

bzi.ro