meteo

Iata cum va fi vremea la Iasi in aceasta saptamana (18-24 noiembrie)

 

 

 

Astazi, ieseni vor avea parte de o vreme inchisa, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 4 grade Celsius si o maxima de 7 grade Celsius. Cerul va fi mai mult innorat, in timp ce sansele de precipitatii vor fi scazute.

Vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata. Maine, la Iasi se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 8 grade Celsius si o maxima de 11 grade Celsius. Cerul va fi mai mult innorat, in timp ce vantul va sufla cu putere, iar umiditatea aerului va fi ridicata. De miercuri, la Iasi pot aparea aversele. Astfel, miercuri se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 8 grade Celsius si o maxima de 13 grade Celsius. Dimineata se pot inregistra averse, in timp ce vantul va sufla cu putere, iar umiditatea aerului va fi mult mai ridicata decat in zilele precedente.

 

Joi, la Iasi, temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 7 grade Celsius si o maxima de 15 grade Celsius. Se pot inregistra razlet averse, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ceva mai scazuta. Si spre sfarsitul saptamanii, la Iasi se vor inregistra averse. Vineri, temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 6 grade Celsius si o maxima de 12 grade Celsius. Sansele de precipitatii vor fi ridicate, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata. Sambata, in Iasi, vremea va fi inchisa, sansele de precipitatii vor fi mari, iar temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 6 grade Celsius si o maxima de 10 grade Celsius. Se vor inregistra averse, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata. Duminica, la Iasi, temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 5 grade Celsius si o maxima de 9 grade Celsius. Se pot inregistra averse, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata.

 

 

bzi.ro

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie ieseni! Un tramvai de lux a fost pus in circulatie de RATP pe traseul 7

URMĂTORUL ARTICOL

Modernizarea liniilor de tramvai din zona bulevardelor Nicolae Iorga – Socola incepe sa prinda contur Vezi detalii

Ultimele știri de la Actualitate