ULTIMĂ ORĂ:

Iata cum va fi vremea la Iasi in perioada 17-23 februarie 2014

Iata cum va fi vremea la Iasi in perioada 17-23 februarie 2014
Citit : 6 views Comentariu

 

 

 

Astazi, la Iasi, vremea va fi in general stabila, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 0 grade Celsius si o maxima de 5 grade Celsius. Dimineata se poate inregistra ceata, in timp ce la pranz cerul va fi mai mult innorat.

Sansele de precipitatii vor fi reduse, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata. Maine, in Iasi temperatura se va mentine la valorile zilei precedente, in timp ce dimineata pot aparea averse. Vantul va sufla slab, iar umiditatea aerului va fi destul de ridicata. Dimineata se poate inregistra si ceata. Mijlocul saptamanii va aduce o vreme ceva mai calda. Astfel, miercuri la Iasi se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 2 grade Celsius si o maxima de 8 grade Celsius. Cerul va fi mai mult innorat, in timp ce sansele de precipitatii vor fi extrem de scazute. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ceva mai scazuta decat in zilele precedente. Joi, iesenii vor avea parte de o vreme inchisa, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 1 grad Celsius si o maxima de 11 grade Celsius. Cerul va fi mai mult innorat, in timp ce vantul va sufla moderat, iar umiditatea aerului va fi ceva mai ridicata decat in zilele precedente. 

 

Temperaturile vor scadea usor spre sfarsitul saptamanii. Vineri, in Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 2 grade Celsius si o maxima de 8 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, in timp ce vantul va sufla slab, iar umiditatea aerului va fi ridicata. Sambata se pot inregistra insa averse. Temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 1 grad Celsius si o maxima de 6 grade Celsius. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata. Duminica, in ultima zi a saptamanii, la Iasi se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 0 grade Celsius si o maxima de 6 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, iar vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata.

 

bzi.ro