Iata motivul incredibil pentru care mii de romani ar putea sa ramana fara caldura in aceatsa iarna

 

 

 

În doar câteva zile, zeci de blocuri au rămas fără gigacalorimetre, iar locatarii riscă să rămână fără căldură dacă nu scot bani din buzunar pentru a le înlocui. Hoţii le fură pentru a le vinde la fier vechi contra sumei de 20-40 de lei, în condiţiile în care un contoar de căldură costă 4.000 de lei, potrivit România TV.

 

 

„Creează disfuncţii în ceea ce priveşte contorizarea, ca să nu mai vorbim despre ce înseamnă paguba. Un contor din acela este în jur de 4.000 de lei. Ei le duc la fier vechi şi mare brânză nu iau”, a declarat Manole Merchea, directorul general ENET Focşani.

 

Societatea de termoficare a oraşului a înlocuit, până acum, aparatele furate, dar somează asociaţiile de proprietari să le păzească. Altfel, vor fi bune de plată.

 

„Cine să le păzească. Eu o să pun lacăt şi atât. Dacă sparge lacătul şi intră, eu nu pot să stau să dorm în faţa uşii de la subsol”, a spus un administrator de bloc.

 

Oamenii spun că aparatele au dispărut în perioada când se efectuau lucrări de modernizare, iar căldura era întreruptă.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

A venit iarna! Vezi zonele in care se circula greu si ce amenzi riscati daca nu aveti masina echipata de iarna

URMĂTORUL ARTICOL

Un numar de 11 protestatari fata de exploatarea gazelor de sist din comuna vasluiana Pungesti au fost amendati de Jandarmerie in ultimele zile pentru organizarea ilegala de mitinguri

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in