Iata motivul pentru care Marius Bodea, directorul Aeroportului Iasi, ar putea zbura din functie

 

 

 

Directorul Aeroportului International Iasi, liberalul Marius Bodea, si-ar putea lua adio de la functia pe care o detine. Bodea ar putea fi inlocuit din functie, in locul sau urmand a fi numit o persoana apropiata de PSD.

Decizia schimbarii din functie a liberalului de la aeroport ar urma sa se produca cat mai repede, Bodea nefiind agreat de noua majoritate formata la varful Consiliului Judetean Iasi. Acesta a negat insa zvonurile privind iminenta sa schimbare din functie.  „Nu se pune problema, nu s-a discutat asa ceva. Oricum, Consiliul de Administratie al carui presedinte sunt, nu poate propune acest lucru. Este o atributie care revine doar plenului Consiliului Judetean Iasi”, a spus Bodea. Acesta a facut insa numeroase actiuni pentru binele PNL de cand a fost instalat la sefia aerogarii, inclusiv sa ofere cel mai important proiect din ultimii ani, constructia pistei noi, unei firme apropiate de fostul ministru Relu Fenechiu. Prin aceasta situatie, dar si prin atitudinea sa aroganta, Bodea si-a atras antipatia tuturor.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Panica in cartierul Triaj din Resita! Soferul unui TIR a izbit doua masini, a lovit o femeie si s-a oprit intr-un bloc

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie ieseni! Mihai Margineanu vine la Iasi pe 27 martie pentru a sustine un concert live la Hunter’s Pub. Vezi detalii

Ultimele știri de la Actualitate