cv

Iata o colectie memorabila de perle si aberatii de prin CV-urile romanilor!

 

 

 

Deşi CV-ul reprezintă un prim pas spre angajare şi trebuie să fie elaborat corect şi coerent, mulţi români, din neştiinţă sau nepăsare, îşi întocmesc CV-ul în aşa fel încât să fie scos din cursă încă de la prima vizualizare. Asta pentru că foarte mulţi candidaţi au tendinţa de a exagera din dorinţa de a ieşi în evidenţă, scriu cu greşeli gramaticale, nu răspund la subiect, mint sau oferă răspunsuri arogante.

 

 

Iata câteva dintre cele mai savuroase perle şi aberaţii de prin CV-urile românilor, centralizate de Anca Bucur, specialist în resurse umane, pe blogul personal.

 

 „Reprezint un angajat, încărcat de idei, ce pune pasiune în activitatea curentă şi sociabil. Defecte cu siguranţă sînt, dar, pe care nu le-am conştientizat vreodată”

 

„Cum te vezi peste 5 ani? Este o perioadă prea mare de timp, dar bănuiesc că se va realiza ceea ce doresc – pensiune cu 15/20 camere 10 locurii de parcare şi cu o ocupare de 75 – 80 % din turişti care voi dori să-i aduc din – CANADA”

 

„Abilităţi: Talent artistic, expresivitate poetică, comunicativitate social-culturală, caracter oratoric avansat”

 

„Cu cât mă plătiţi mai bine, cu atât muncesc mai mult, promit”

 

„Vin la interviu doar dacă mă plătiţi, timpul meu e preţios”

 

„Aptitudini: ştiu pe calculator şi sunt serios”

 

” Sunt o persoană foarte loială firmei la care lucrez, vă rog să nu le spuneţi despre CV-ul meu”

 

„Obiectiv: Vreau să lucrez party time ca inspector resurse umane”

 

„Motivaţia este binevenită începînd cu condiţiile de lucru, trecând prin colegialitate şi terminând cu stresul”

 

„Prestaţia mea, în cadrul companiei, este diversificată, presărată, pe alocuri cu soluţionari la diverse probleme ce apar şi finalităţi ale activităţilor”

 

„Hmm… întotdeauna vreau mai mult de la mine… aşa ca o realizare mare nu cred că am avut până acum.. însă mai este timp…”

 

„Cum te-ar caracteriza ultimul tău şef? Subaltern incomod”

 

„Care este cea mai mare realizare a ta de până acum? Am devenit inginer. Fără prea multă experienţă, dar totuşi, e vorba de un titlu”

 

„Care este cea mai mare realizare a ta de până acum? Posed Permis conducere categoria B din 08.01.2007 fără să fi fost vreodată suspendat”

 

 

„Care este cea mai mare realizare a ta de până acum? SUNT CÎTEVA, LA UN EVENTUAL INTERVIU LE VOI ENUMERA, UNELE SUNT PREMIERE ÎN ROMÂNIA”

 

„Cum te-ar caracteriza ultimul tău şef? O minte sclipitoare, un caracter surprinzător”

 

„Ce te motivează să fii performant? Vreau să difer de tot şi toată cultura ROMÂNEASCĂ”

 

„Care ar fi jobul tău ideal? Să am colegii şi superiorii de valoare”

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Romania dispune de unul dintre cele mai performante sisteme de avertizare in caz de cutremure! Specialistii de la Statia Vrancioaia pot afla cu 28 de secunde mai devreme daca vine un cutremur devastator

URMĂTORUL ARTICOL

Un accident grav s-a produs pe Drumul European 85,marti (19.11.2013),in apropiere de Buzau. Un barbat a murit si un altul este grav ranit dupa ce duba in care se aflau a fost lovita in plin de un camion incarcat cu lemne VIDEO

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in