vremea_la_iasi

Iata prognoza meteo pentru aceasta saptamana (30 septembrie- 6 octombrie 2013) la Iasi

Iesenii vor avea parte astazi de temperaturi cuprinse intre o minima de 5 grade Celsius si o maxima de 14 grade Celsius. Cerul va fi mai mult innorat, sansele de precipitatii fiind insa reduse.

Iesenii vor avea parte astazi de temperaturi cuprinse intre o minima de 5 grade Celsius si o maxima de 14 grade Celsius. Cerul va fi mai mult innorat, sansele de precipitatii fiind insa reduse.

Vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata. Maine, la Iasi se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 4 grade Celsius si o maxima de 13 grade Celsius. Cerul va fi innorat, iar sansele de precipitatii vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi scazuta. Pentru zilele urmatoare, meteorologii anunta temperaturi si mai scazute. Astfel, miercuri la Iasi se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 3 grade Celsius si o maxima de 11 grade Celsius. Cerul va fi innorat, iar vantul va sufla slab pana la moderat, in timp ce umiditatea aerului va fi scazuta. Joi, iesenii vor avea parte de o vreme rece, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 2 grade Celsius si o maxima de doar 8 grade Celsius. Se pot inregistra razlet averse, sansele de precipitatii fiind destul de ridicate. Vantul va sufla cu putere, iar umiditatea aerului va fi destul de ridicata. Si spre seara se pot inregistra averse. Si spre sfarsitul saptamanii, la Iasi vremea va fi rece, cu temperaturi destul de scazute. Astfel, vineri 4 octombrie, la Iasi se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 3 grade Celsius si o maxima de 7 grade Celsius. Se pot inregistra averse, sansele de precipitatii fiind destul de ridicate. Vantul va sufla cu putere, iar umiditatea aerului va fi destul de mare. Sambata, la Iasi, temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 2 grade Celsius si o maxima de 11 grade Celsius. Cerul va fi mai mult insorit, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Duminica, temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 4 grade Celsius si o maxima de 13 grade Celsius. Cerul va fi mai mult insorit, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

bzi.ro

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iata cum sunt obligati iesenii sa cumpere energie termica din sistemul centralizat

URMĂTORUL ARTICOL

Medicul deputat Tudor Ciuhodaru va depune un proiect legislativ ce prevede alocarea a cel putin 6% din PIB pentru sanatate

Ultimele știri de la Actualitate