catalin_morosanu_iasi_zagreb_2013_k1_local_combat

Ieseanul Catalin Morosanu are ganduri mari pentru acest an! Vrea sa castige titlul de campion K1! Finala va avea loc pe 15 martie la Zagreb

Finala circuitului K-1, la care participa si ieseanul Catalin Morosanu, se va desfasura pe data de 15 martie 2013, la Zagreb (Croatia), au anuntat ieri, Mike Kim, patronul circuitului K-1 si promotorul Eduard Irimia, presedintele Superkombat.


Catalin Morosanu doreste sa castige titlul in circuitul K-1, a carui finala are loc in capitala Croatiei.

Finala circuitului K-1, la care participa si ieseanul Catalin Morosanu, se va desfasura pe data de 15 martie 2013, la Zagreb (Croatia), au anuntat ieri, Mike Kim, patronul circuitului K-1 si promotorul Eduard Irimia, presedintele Superkombat. In cadrul unei conferinte de presa, Eduard Irimia a spus: ”Marea finala, care trebuia sa se desfasoare initial in luna decembrie, 2012, la New York, va avea loc in 15 martie 2013, la Zagreb”. La intalnirea cu presa a fost prezent si ieseanul Catalin Morosanu, participant la finala K-1. ”In finala o sa fie un adevarat razboi. In ring nu ne iubim, acolo ne batem. Pana la urma este un sport, dar pentru mine, tot timpul fiecare meci a fost un razboi. In primul rand, cu mine personal, apoi cu adversarul. Imi doresc sa fac o figura frumoasa in finala. Vreau sa fac niste meciuri mari. Sa fie ceva iesit din comun”, a spus sportivul iesean de la CS Scorpions Cotnari, pregatit de Mihai Constantin.

In alta ordine de idei, a fost anuntat parteneriatul dintre Mike Kim si Eduard Irimia pentru gasirea de noi sportivi, la nivel mondial. In acest scop, se vor desfasura in perioada urmatoare selectii in mai multe tari din Est, printre care si Romania, la 18 martie.  ”Este un val mare de sportivi in tara noastra, la aceasta disciplina. Cred ca am ajuns la nivelul scolii olandeze. Sunt produsi la noi luptatori de talie mondiala, ne putem bate cu cluburile puternice. Eu vreau sa primesc o coroana de campion. Asa o sa ma simt si eu imparat pentru 10 minute. Cred ca este cel mai frumos lucru. O sa am emotii mari, in mod normal. Suntem oameni. Dar emotiile mele sunt constructive, nu ma inhiba. Te concentrezi si apoi castigi meciul. Toata viata am vrut sa ajung in finala de 16. Am reusit acest lucru, acum sunt in finala de 8 si vreau sa castig”, a mai spus cel poreclit „Moartea din Carpati”.   
Morosanu este singurul roman calificat in finala K-1, dupa ce l-a invins in Final 16 de la Tokyo, in octombrie, pe polonezo-australianul Paul Slowinski.
Ceilalti finalisti sunt croatul Mirko „Cro Cop”‘ Filipovic, azerul Zabit Samedov, americanul Jarrel Miller, surinamezul Ismael Londt, australianul Ben Edwards, egipteanul Hesdy Gerges si japonezul Makoto Uehara. Premiul pentru noul campion mondial K-1 va fi de un milion de dolari, finalistul urmand sa plece acasa cu un cec in valoare de 300.000 de dolari, iar semifinalistii, cu cate 100.000 de dolari.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Opera Romana Iasi a pus in vanzare biletele pentru spectacolele La Traviata si D-ale Carnavalului, spectacole care vor avea loc peste aproape o luna de zile

URMĂTORUL ARTICOL

Iasul a intrat sub asediul zapezii! Doua drumuri judetene au fost inchise iar pe drumurile nationale se circula foarte greu! Iata situatia drumurilor – 25.01.2013

Ultimele știri de la Sport