Ieseanul Gelu Stefan Diaconu a fost dat afara din PNL dupa ce a anuntat ca nu va demisiona din functia de presedinte ANAF

 

 

 

Liberalul Gelu Stefan Diaconu a fost dat afara din partid dupa ce a anuntat ca nu va demisiona din functia de presedinte ANAF, asa cum a cerut Delegatia Permanenta.

 

 

Plecare liberalilor din USL a insemnat demisiile celor care ocupau functii in Guvern. Azi, din 29 de secretari de stat PNL, 24 au renuntat la posturile lor.

 

Vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, a anuntat ca l-a exclus din partid pe Gelu Stefan Diaconu deoarece nu a renuntat la sefia ANAF.

 

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu il va schimba din functie pe actualul presedinte ANAF si ca acesta ramane la conducerea institutiei cat timp respecta planul de incasari.

 

“Acolo e simplu, cat timp are incasari la cat e planul de incasari sau mai mari, sunt multumit. Cat le are sub, nu mai sunt multumit si il schimbam”, a spus Ponta.

 

 evz.ro

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie! Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” Iasi a lansat oficial un concurs prin care is cauta mascota! Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Iata care este semnificatia Martisorului

Ultimele știri de la Actualitate