ULTIMĂ ORĂ:

Ieseni, iata ce puteti pati daca nu va deszapeziti trotuarul

Ieseni, iata ce puteti pati daca nu va deszapeziti trotuarul
Citit : 11 views Comentariu

 

 

 

Cantitatea mare de precipitatii pare sa ii fi depasit pe alesii locali, care nu mai fac fata la deszapezire si au decis sa forteze mana iesenilor. Municipalitatea ii ameninta cu amenzi usturatoare pe cei care nu fac deszapezirea corect si nu se ingrijesc de trotuarele din fata blocurilor si a caselor.

 

 

Politistii locali, subordonatii Primariei Iasi, umbla prin cartiere si le transmit cetatenilor sa nu arunce zapada pe partea carosabila si sa o depoziteze la distanta de bordura. In caz contrar, vor fi amendati. „Cetatenii sunt informati sa nu arunce zapada pe partea carosabila si sa o depoziteze la o distanta de 0,30 m de bordura carosabilului, pentru a fi ridicata în cel mai scurt timp de catre societatile specializate, iar în caz de formare a poleiului, trotuarele vor fi presarate cu nisip. Mentionam faptul ca persoanele care nu se conformeaza somatiilor primite risca amenzi contraventionale cu valori cuprinse între 190 si 370 lei, conform H.C.L.M. Iasi numarul 172 din 2002, privind gospodarirea si mentinerea curateniei în municipiul Iasi”, declara oficialii Politiei Locale Iasi. 

 

Agentii comunitari au inceput chiar o campanie de somare a asociatiilor de proprietari, persoanelor fizice si a agentilor economici pentru a dispune masuri de îndepartare a zapezii de pe trotuarele din zonele pe care le administreaza sau îsi au domiciliul.