ULTIMĂ ORĂ:

Ieseni, iata ce targuri de Paste sunt gazduite de Palas Iasi

Ieseni, iata ce targuri de Paste sunt gazduite de Palas Iasi
Citit : 6 views Comentariu

 

 

 

Targuri de Paste la Palas

 

Targul traditional de Paste va avea loc de miercuri, 16 aprilie, pâna vineri, 18 aprilie 2014 inclusiv, în Atriumul Palas Mall. Expozantii – producatori, distribuitori si maestri populari – vor veni la mall cu o varietate de preparate culinare, articole de artizanat si decoratiuni specifice. Oua încondeiate, dulciuri traditionale si nu numai, produse de panificatie si preparate din carne, miere, dulceturi, vinuri alese, flori, dar si accesorii decorative pentru casa – toate vor putea fi cumparate de la Palas Mall, în cele trei zile dedicate târgului. 

 

Târgul Handmade by Fayette

 

De joi, 17 aprilie, cei aflati în cautarea unui cadou special de Iepuras sunt invitati în zona Hervis din Palas Mall, unde are loc Târgul Handmade by Fayette. Pâna sâmbata inclusiv, clientii vor putea alege dintr-o varietate de daruri unicat, lucrate cu mult talent si îndemânare, precum: obiecte si decoratiuni pascale, podoabe, cutii de bijuterii, accesorii vestimentare, tablouri si icoane. 

 

Pâna pe 19 aprilie, clientii Palas Mall pot câstiga zilnic câte un sejur, pentru doua persoane, în Maramures. În plus, primii 150 de clienti ai fiecarei zile sunt premiati cu tricouri fashion cu motive traditionale, bijuterii, decoratiuni, vouchere de cumparaturi, ceaiuri fine si invitatii la cafea. 

 

Clientii care doresc sa îsi îmbogateasca experienta de shopping cu un eveniment de arta sunt invitati în Galeria Palas Mall, din zona intrarii Subway, pâna pe 24 aprilie, sa admire lucrarile „Salonului de Primavara”. Expozitia reuneste tablouri realizate de pictori din cadrul Uniunii Artistilor Plastici Iasi. 

 

bzi.ro