Ieseni, pana pe 20 decembrie puteti viziona expozitia de pictura intitulata “Red convergent” a plasticianului Romeo Ionescu. Expozitia este gazduita de Galeria Copola Iasi

 

 

 

Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Iași vă invită să vizionați expoziția de pictură intitulată “Red convergent”.

 

 

În lucrările prezentate pe simeze, plasticianul Romeo Ionescu rezonează cu expresia emoţională a vibraţiilor artei ca instrument de exprimare a meditațiilor spirituale care bat odată cu inima artistului. Parcursul expoziţional a fost gândit pe coordonate grupate în teme şi atitudini care preiau valorile morfologice a profunzimilor interioare derivate în viziuni figurative şi abstracte.

 

Artistul prezintă în mod subiectiv spiritul și atmostfera cosmologică a lumilor boeme care caracterizează eminamente sugestiv consonanțele cu axul tematic al conceptului, dezvăluind evoluții puternic documentate pe suprafețele de lucru.

 

Surprinzând prin demonstrațiile sale, interpretările plastice etalate de pictor criptează etape și trăiri subliniate prin limbajul metaforic al culorilor, liniilor și centrelor de interes.

 

Înscris în registrul artelor vizuale, evenimentul expozițional oferă vizitatorilor o paletă largă de picturi prezentând adorația plasticianului față de natură și peisaj.

 

Expoziția este găzduită de Galeria Copola Iași şi poate fi vizitată zilnic, în perioada 10 – 20 decembrie 2013. Intrarea liberă!

 

agendadeiasi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

INS: Durata medie a unei casatorii care se termina cu un divort este de 13,2 ani

URMĂTORUL ARTICOL

Elevii ieseni vor beneficia de cursuri de siguranta rutiera! Vezi detalii

Ultimele știri de la Eveniment