Ieseni, un nou santier se va deschide in Iasi din aceasta primavara! Pretul reabilitarii strazii Eternitate se ridica la 3,34 milioane de lei

 

 

 

In aceasta primavara, un nou santier ar urma sa fie deschis in Iasi. Intentiile municipalitatii de reabilitare a strazii Eternitate au fost concretizate printr-un proiect tehnic ai carui indicatori economici arata ca valoarea investitiei, cu tot cu TVA, ar urma sa ajunga la circa 3,34 milioane de lei. In ceea ce priveste durata lucrarii, aceasta este estimata la 30 de luni. 

 

 

Tot anul acesta ar urma sa fie demarata si o lucrare de fluidizare a circulatiei pe traseul Gara Nicolina – Strada Palat. Stradela Sfantul Andrei, actualmente cu sens unic, care pleaca de langa Podul Cantemir si iese in Strada Palat, ar urma sa fie largita. Lucrarile de pe santierul ce ar urma sa aiba o lungime de aproape 200 de metri si o latime de sase metri se estimeaza ca ar trebui finalizate dupa opt luni de la semnarea contractului de lucrari.

 

Indicatorii tehnico-economici ai lucrarii de reabilitare a strazii Eternitate au fost actualizati in iunie 2013 intr-un proiect realizat de SC „RJR International” SRL Iasi, firma la care a activat Radu Judele, fostul sef al Drumurilor Judetene, actualmente administrator public al Botosaniului. „Proiectul pentru stradela Sf. Andrei a fost intocmit in septembrie 2012 de SC „Pro-Drum” SRL Iasi”, au transmis resprezentantii municipalitatii.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie ieseni! Din cauza temperaturilor extrem de scazute, vagoanele tramvaielor apartinand RATP Iasi sunt in pericol sa deraieze

URMĂTORUL ARTICOL

Vezi prognoza meteo pana joi (30 ianuarie 2014) in toata tara

Ultimele știri de la Actualitate