Iesenii au luat deja cu asalt supermarketurile din oras pentru cumparaturile de sarbatori!

 

 

 

Desi mai sunt cateva zile pana la Craciun, iesenii au inceput deja goana dupa cumparaturi. Inca de la primele ore ale diminetii, casele de marcat din supermarketuri au functionat fara oprire, iar cozile, formate de clientii nerabdatori, au fost interminabile.

Desi prin institutii si in mediul privat inca se lucreaza, supermarketurile au fost pline de clienti de toate varstele. Prin magazine s-au inghesuit clientii care nu au ratat niciun raion cu produse sau oferte tentante. Singuri sau în grupuri, iesenii au analizat fiecare produs in parte si nu s-au gandit prea mult cand l-au pus in cos. Ofertele foarte atractive si preturile mici i-au determinat sa umple cosurile intr-un timp foarte scurt, apoi au asteptat cuminti sa le vina randul sa plateasca. Majoritatea dintre ei au cumparat cele necesare pentru masa de Craciun. Ofertele erau atractive. De la servetele de masa, la 3 lei pachetul, cu tot felul de modele cu Mos Craciun, cadouri frumos impachetate, la 40 de lei, la oua, apa, fructe si legume, dar si preparate din carne, iesenii au scos din buzunare cateva sute de lei. Pentru aceasta perioada, clientii supermarketurilor au fost dispusi sa cheltuiasca mai multi bani. Cosurile frumos ambalate, cu bauturi rafinate, dulciuri sau ciocolata, au fost preferatele iesenilor in materie de cadouri. Cei care au scos bani din buzunar pentru aceste produse au platit intre 50 si 170 de lei, in functie de marime si de produsele din cosurile gata impachetate. De departe, cei mai nemultumiti au fost copiii. Acestia erau foarte nehotarati in privinta dulciurilor pe care le voiau, de aceea parintii au incercat sa-i imbuneze. 

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Duminica, 22 decembrie, Corul Academic „Gavriil Musicescu” al Filarmonicii de Stat din Iasi va sustine un concert extraordinar, in premiera, la Palatul de Cultura „Taras Sevcenko” din Ucraina

URMĂTORUL ARTICOL

O utilitara de la societatea Salubris a cazut cu o roata intr-o groapa care s-a surpat intr-un cartier din Iasi!

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in