Iesenii pot vota on-line cei mai buni asistenti sociali si personalitatile care au sustinut asistenta sociala in anul 2014

În perioada 16 februarie – 22 februarie 2015, eforturile şi implicarea asistenţilor sociali pot fi apreciate de orice român printr-un simplu vot on-line. Munca acestor oameni care fac din pasiunea lor pentru ajutorarea celorlalţi o adevărată meserie poate fi recompensată printr-un simplu vot pe site-ul dedicate Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială (gala.cnasr.ro, secţiunea ”Vot 2015”), finaliştii din toată ţara urmând să fie invitaţi la evenimentul de la Ateneul Român pe 17 martie 2015.
Premiile celor 18 secţiuni ale Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială vor fi prezentate de Andreea Marin. Invitatul special al Galei este maestrul Gheorghe Zamfir. În următoarele zile publicul poate vota şi personalităţile publice care au susţinut cel mai active subiectele de interes social, fie că sunt jurnalişti sau politicieni.
”Munca noastră este de obicei discretă, dar performanţa trebuie recunoscută şi încurajată. Cu sprijinul mass-media şi al factorilor decidenţi pentru îmbunătăţirea cadrului legislativ din domeniu vrem să promovăm profesia de asistent social” spune Doru Buzducea, preşedintele CNASR.
Această a doua ediţie a Galei este organizată de către Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România cu ocazia Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale.
Sucursala Teritorială Iaşi a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România a fost nominalizată şi în acest an la Categoria Personalităţi care susţin Asistenţa Socială – Premiul pentru cea mai activă sucursala CNASR http://gala.cnasr.ro/index.pl/premiul_pentru_cea_mai_activ_sucursala_cnasr4 – Iaşi.
În anul 2014 Sucursala Teritorială CNASR Iaşi a primit premiul pentru cea mai activă sucursală CNASR din ţară în cadrul Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială în data de 18 martie 2014 la Teatrul Nottara din Bucureşti. Detalii suplimentare despre acest eveniment pot fi oferite la adresa de e-mail cnasriasi@gmail.com, sau la numărul de telefon 0740 041 580, persoană de contact Roxana NECULA, Președinte al Sucursalei Teritoriale Iași Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Mai multe informatii pentru utilizatorii de comunicatii electronice din Romania

URMĂTORUL ARTICOL

Targul de Cariere revine la Iasi. Ce oportunitati pot gasi tinerii profesionisti

Ultimele știri de la Comunicate de presa