ULTIMĂ ORĂ:

Iesenii se pot mandri ca au doborat recordul modial la cel mai mare numar de spiridusi adunati vreodata

Iesenii se pot mandri ca au doborat recordul modial la cel mai mare numar de spiridusi adunati vreodata
Citit : 8 views Comentariu

 

 

 

Exact 1.072 de spiridusi au fost inregistrati in GUINNESS WORLD RECORDS® pentru cea mai mare adunare de spiridusi din lume, eveniment unic ce a avut loc la Palas duminica, 8 decembrie 2013.

 

 

In Atriumul Palas Mall au fost invitati copii de la gradinitele, scolile si liceele din Iasi, dar si locuitorii din regiune au luptat pentru a fi primii din lume la categoria „Cea mai mare adunare de oameni îmbracati în spiridusii lui Mos Craciun”.

 

Cand au trecut 5 minute dupa ce toti cei 1.072 de spiridusi s-au adunat in Atriumul Palas, oficialul GUINNESS WORLD RECORDS®, Claire Burgess a trecut Iasul in celebra Cartea Recordurilor.

 

Spiriprezentatorii Daniel Buzdugan si Mihai Morar au fost responsabili de numaratoarea care a inclus Iasul in celebra Carte a Recordurilor. Toti cei prezenti au fost imbracati in costume speciale cu culori verde-rosu, iar pe cap, toti cei 1.072 de spiridusi au purtat caciulitele specifice ajutoarelor lui Mos Craciun. 

 

Aceast minunat eveniment este cea de-a doua actiune cu notorietate mondiala care are loc la Palas. Pe 2 iunie 2012, cu ocazia inaugurarii ansamblului urbanistic, Palas si Iasul au stabilit împreuna un record: 12.740 de lampioane înaltate simultan.

bzi.ro