targ_carte

In 26 – 29 septembrie, Romania este invitat de onoare la Targul de Carte de la Goteborg, aici urmand a fi prezenti si cativa scriitori ieseni consacrati. Este vorba despre Florin Lazarescu, Dan Lungu si Lucian Dan Teodorovici

In intervalul 26 – 29 septembrie, Romania este invitat de onoare la Targul de Carte de la Goteborg, aici urmand a fi prezenti si cativa scriitori ieseni consacrati.

In 26 – 29 septembrie, Romania este invitat de onoare la Targul de Carte de la Goteborg, aici urmand a fi prezenti si cativa scriitori ieseni consacrati.

Este vorba despre Florin Lazarescu, Dan Lungu si Lucian Dan Teodorovici, care vor sta alaturi de Gabriela Adamesteanu, Adriana Bittel, Daniela Crasnaru, Augustin Cupsa, Adela Greceanu, Veronica Niculescu, Razvan Petrescu si Bogdan O. Popescu. Pe lista invitatilor se regasesc si Mircea Cartarescu si Norman Manea.

Participarea romaneasca Targul de Carte de la Goteborg se va desfasura sub sloganul „Romania are cuvantul!” si va cuprinde un stand de 150 de mp, 16 seminarii, un program de evenimente la standul romanesc si la standurile unor institutii si edituri suedeze, precum si mai multe expozitii.

bzi.ro

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Pe data de 4 octombrie, la Iasi va avea loc un nou protest legat de taierea copacilor de pe bulevardul Stefan cel Mare

URMĂTORUL ARTICOL

Reprezentantii Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iasi vor incheia un parteneriat intre AC si IBM, in scopul utilizarii unor tehnologii de varf in instruirea didactica si in cercetare in cadrul cursurilor sustinute de UTI Iasi

Ultimele știri de la Eveniment