perchezitii

In aceasta dimineata politistii de investigatii criminale din cadrul I.P.J. Botosani si I.G.P.R., efectueaza trei perchezitii in judetele Botosani si Iasi

 

 

 

In aceasta dimineata, politistii de investigatii criminale din cadrul I.P.J. Botosani, cu sprijinul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale – I.G.P.R., efectueaza trei perchezitii in judetele Botosani si Iasi. Actiunea are drept scop probarea activitatii infractionale a unor suspecti de comiterea de infractiuni contra libertatii persoanei.

 

 

La actiune participa politisti de investigatii criminale din cadrul I.P.J. Botosani, precum si politisti ai Serviciului pentru Actiuni Speciale Botosani.

 

In cauza, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din I.G.P.R.. 

 

Politistii desfasoara doua perchezitii domiciliare in orasul Harlau, judetul Iasi si o perchezitie in municipiul Botosani.

 

Din investigatiile efectuate in cauza, au rezultat indicii ca in cursul lunii octombrie 2013, suspectii ar fi lipsit de libertate in mod ilegal, o persoana din municipiul Botosani.

 

Politistii urmaresc identificarea si ridicarea oricaror mijloace utile in probarea activitatii infractionale a persoanelor in cauza.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iata ce s-a intamplat pe 12 decembrie in istorie!

URMĂTORUL ARTICOL

Ieseni, iata programul magazinului Auchan in perioada sarbatorilor de iarna

Ultimele știri de la Actualitate