ULTIMĂ ORĂ:

In asteptarea sarbatorilor de iarna, ansamblul urbanistic Palas a pregatit cele mai frumoase evenimente de sezon. Vezi detalii

In asteptarea sarbatorilor de iarna, ansamblul urbanistic Palas a pregatit cele mai frumoase evenimente de sezon. Vezi detalii
Citit : 5 views Comentariu

 

 

 

Suita evenimentelor dedicate sarbatorilor de iarna începe joi, 12 decembrie, de la ora 17.45, cu o „Poveste de Craciun”, un spectacol oferit de peste 150 de prichindei talentati de la Palatul Copiilor Iasi.

Micii artisti îi vor încânta pe cei prezenti cu cele mai îndragite refrene de sezon, oferindu-le buna dispozitie. La eveniment vor fi prezente si cadre didactice din Spania, Portugalia, Turcia, Bulgaria si Grecia.

 

Vineri, de la ora 16.00, în Atriumul Palas Mall, iesenii si nu numai sunt invitati sa admire datinile si obiceiurile prezentate de ansamblurile folclorice din Bistrita si din Republica Moldova. Alaiurile vor colinda prin Palas Mall, completând periplul clientilor prin magazine cu momente artistice deosebite.

 

Sâmbata, de la aceeasi ora, este rândul altor pastratori ai traditiilor românesti sa surprinda cu porturile populare si cântecele care îi reprezinta. „Iata vin colindatori” este un spectacol de melodii de Craciun, sustinut de Ansamblul Magura, din judetul Suceava. Colindele lor vor fi urmate de cele ale Ansamblului Maramures si ale Ansamblului Cernauti. Acestia vor oferi publicului veritabile momente desprinse din traditiile românesti si posibilitatea de a calatori în zone etnografice diferite, prin cântecele si datinile prezentate.

Sâmbata, între orele 14.00 – 16.00, si duminica, între orele 12.00 – 14.00, în Atriumul Palas Mall vor rasuna cântece de iarna, autohtone si americane, interpretate la pian.

 

Duminica, de la ora 16.00, Bonito Band aduce spiritul sarbatorilor mai aproape de clienti, printr-un concert de Craciun. Un mix de instrumente si voci deosebite îi va impresiona pe cei aflati în cautarea darurilor în magazinele din Atriumul Palas Mall.

 

Evenimentul „Fulgi de Speranta”

 

Colinde vor oferi si artistii invitati la evenimentul caritabil „Fulgi de Speranta”, care se va desfasura duminica, de la ora 17.00, în Atriumul Palas Mall. Iulian Canaf, Festivo Band, Sensation Dance Studio, Vasilica Tataru, corul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei si alti artisti vor cânta si vor dansa pentru o cauza nobila, într-un spectacol complet, organizat de Asociatia „Speranta pentru Îngerasi”. Cei care vor dori sa se bucure de programul artistic si sa ajute, pot cumpara invitatii cu o donatie minima de 20 de lei. Strângerea de fonduri are ca scop amenajarea unui centru de activitati multifunctional la Centrul de Primire a Copiilor în Regim de Urgenta Iasi, precum si colectarea de jucarii si dulciuri pentru copiii din centrele de plasament. Duminica, de la ora 11.00, în zona Intersport, este rândul prichindeilor sa se bucure de un eveniment aparte. Marionetele Teatrului de Papusi „Aschiuta” le vor oferi zâmbete micilor spectatori.

Agenda evenimentelor Palas Mall din acest week-end cuprinde si fashion show „Birds” sub semnatura Catalin Botezatu, prima colectie „haute couture” prezentata la Iasi.

 

Evenimentul are loc sâmbata, de la ora 18.00, fiind dedicat tuturor pasionatilor de moda. În plus, iesenii sunt asteptati la doua târguri tematice, care sa îi ajute sa aleaga cadouri speciale pentru cei dragi. În perioada 12 – 22 decembrie, la Palas Mall se desfasoara cea de-a doua editie a Târgului de Cadouri Craciunia, unde vor gasi jucarii, articole pentru copiii de toate vârstele, dulciuri delicioase, bunatati culinare, decoratiuni deosebite, bijuterii, make-up, carti dedicate sarbatorilor si un mic atelier pentru personalizarea cadourilor. Iubitorii licorilor de sezon sunt invitati, de vineri pâna duminica, la Târgul „Tea or Coffee?”, care va avea loc în zona Hervis. Amatorii vor putea degusta sortimente deosebite de ceaiuri si cafea sau vor putea alege cele mai savuroase dulciuri si cele mai noi modele de espressoare.

 

bzi.ro