In luna martie se implineste un an de la moartea Micai de la Abracadabra! Vezi mesajul emotionant al tatalui Micai Niculescu!

 

 

 

Tony Niculescu a declarat cu lacrimi în ochi că luna viitoare va organiza parastasul de un an de când s-a despărţit de fiica sa. El a spus că acest timp s-a scurs foarte greu, iar nopţile devin din ce în ce mai grele. Părintele îndurerat a mărturist plângând că nu există săptămână să nu se ducă la cimitir, să ducă flori proaspete şi să facă curat la monumental funerar. 

 

„E foarte greu…, ziua este cum este, dar noaptea stam si ne uitam unul la altul si ne apuca plansul. Trebuie sa fie frumos acolo, e singurul lucru pe care pot sa il fac. A ramas acolo un corp inert, sufletul ei daca ar exista asta m-ar…! Ce sa mai zic”, ne spus Tony Niculescu, potrivit cancan.ro.

 

 

Michaela Niculescu a încetat din viaţă pe 14 martie, la 31 de ani. Mica suferea de circa un an de ciroză hepatică, însă starea ei de sănătate s-a agravat foarte repede din cauza că afecţiunea a fost descoperită foarte târziu.

 

Mica a fost unul dintre copiii care au făcut parte din echipa Abracadabra, alături de Magicianul Marian Rîlea, începând cu anul 1991. Michaela Niculescu a lucrat timp de 10 ani la populara emisiune.

 

După rolul din Abracadabra, Mica a renunţat la lumea artistică. Michaela Niculescu a urmat Facultatea de Limbi Străine şi a obţinut două doctorate, la Oxford şi Viena. A fost traducător, redactor şi producător în cadrul unei edituri, lector universitar şi specialist în IT la IBM. Şi tocmai ăsta ar fi fost păcatul ei: munca titanică şi orele puţine de odihnă şi-ar fi pus amprenta pe săntătatea tinerei.

 

Foştii colegi de la Abracadabra au numai cuvinte de laudă la adresa Micăi. Ei spun că aceasta era o fată foarte inteligentă, cu o capacitate de a învăţa ieşită din comun. „Mica era mai deșteaptă decât noi toți la un loc. Noi am rămas toți oarecum în showbiz,  ea a vrut întotdeauna să facă altceva. A fost mereu mai rebelă. Sper să se facă bine”, a spus și Ducu de la Abracadabra.

 

În paralel, Michaela nu a renunţat la pasiunea pentru muzică, ba mai mult, chiar şi-a dorit să înfiinţeze o trupă muzicală. Între timp, pentru a exersa şi, mai ales pentru a-şi pune în valoare talentul, mergea şi cânta live într-un club din Capitală.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

6 motive pentru care trebuie sa consumi ciocolata

URMĂTORUL ARTICOL

Cutremurator! Un barbat din comuna Tanacu, Vaslui, si-a injunghiat fratele si apoi a pus sare pe rana!

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in