eveniment_colegiul_octav_bancila_iasi

In perioada 14-16 februarie Colegiul National de Arta „Octav Bancila” din Iasi organizeaza un important festival dedicat tinerilor pianisti

In perioada 14-16 februarie 2013 are loc cea de-a doua editie a Festivalului Prietenii Muzicii – Pro Pianoorganizat de Colegiul National de Arta “Octav Bancila” in colaborare cu Fundatia Culturala Pro Piano Romania.
Tinerii pianiști cu varste intre 5-18 ani s-au inscris la una sau la mai multe din cele trei sectiuni ce se adreseaza atat elevilor care studiaza pianul in scolile si liceele de muzica, cat si celor care abordeaza muzica din pasiune. Sectiunea C, extrem de atractiva, reuneste ansamblul cameral pentru pian la patru maini.
Festivalul s-a impus la nivel national, desfasurandu-se anual in cetre culturale precum Bucuresti, Cluj sau Sibiu – iar din anul 2012 se desfașoara și la Iasi.
165 de concurenți din intreaga zona a Moldovei – Bacau, Husi, Roman, Galati, Vaslui, Barlad, Piatra Neamt, Suceava, Botosani – s-au inscris in concurs. Manifestarea, ce se desfãsoara in Sala de Festivitati a Colegiului „Octav Bancila” incepe joi, 14 februarie, la ora 16.00 si se incheie sambata, 16 februarie.
In perioada 14-16 februarie 2013 are loc cea de-a doua editie a Festivalului Prietenii Muzicii – Pro Piano organizat de Colegiul National de Arta “Octav Bancila” in colaborare cu Fundatia Culturala Pro Piano Romania.

In perioada 14-16 februarie 2013 are loc cea de-a doua editie a Festivalului Prietenii Muzicii – Pro Piano organizat de Colegiul National de Arta “Octav Bancila” in colaborare cu Fundatia Culturala Pro Piano Romania.

Tinerii pianiști cu varste intre 5-18 ani s-au inscris la una sau la mai multe din cele trei sectiuni ce se adreseaza atat elevilor care studiaza pianul in scolile si liceele de muzica, cat si celor care abordeaza muzica din pasiune.

Sectiunea C, extrem de atractiva, reuneste ansamblul cameral pentru pian la patru maini.

Festivalul s-a impus la nivel national, desfasurandu-se anual in cetre culturale precum Bucuresti, Cluj sau Sibiu – iar din anul 2012 se desfașoara și la Iasi.165 de concurenți din intreaga zona a Moldovei – Bacau, Husi, Roman, Galati, Vaslui, Barlad, Piatra Neamt, Suceava, Botosani – s-au inscris in concurs.

Manifestarea, ce se desfãsoara in Sala de Festivitati a Colegiului „Octav Bancila” incepe joi, 14 februarie, la ora 16.00 si se incheie sambata, 16 februarie.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Scandalul sex in baia liceului „Ion Neculce” din Targu Frumos: elevilor care au aparatu in filmulet li s-a scazut nota la purtare la 3!

URMĂTORUL ARTICOL

Premiera in Romania! Viata unui tanar de 22 de ani a fost salvata cu ajutorul unui plaman artificial

Ultimele știri de la Eveniment