In perioada 20-24 mai 2014 la Iasi va fi organizat festivalul Serile Filmului Romanesc Timpul aflat la a V-a editie

 

 

 

Asociația Studenților Jurnaliști (ASJ) și revista de cultură contemporană Timpul din Iași organizează a V-a ediție a festivalului Serile Filmului Românesc Timpul.

Festivalul va avea loc în perioada 20-24 mai, în sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților din Iași. Intrarea la film și la dezbaterile cu actorii și regizorii invitați va fi liberă.

 

Parteneriatul dintre ASJ și Timpul aduce noutăți de conținut în cadrul festivalului și o nouă identitate vizuală. Totodată, ediția din acest an îi este dedicată regizorului Mircea Daneliuc. În program sînt incluse filmele regizate de el: Patul conjugal, Marilena, Senatorul melcilor și Cele ce plutesc.

În cele cinci zile de festival vor fi proiectate filme românești pentru toate categoriile de vîrstă. Vom reveni cu programul complet al festivalului și numele invitaților. 

Ediția a V-a a Serilor Filmului Românesc Timpul este finanțată de către Primăria Municipiului Iași, în cadrul proiectului Iași Capitală Culturală Europeană 2021. Asociația Studenților Jurnaliști și revista de cultură Timpul susțin candidatura orașului Iași la titlul de Capitală Culturală Europeană în 2021. 

 

Asociația Studenților Jurnaliști din Iași este o organizație non-guvernamentală, care se implică în viața culturală și socială a Iașului prin proiecte independente și acte de caritate/voluntariat. Din 2007 și pînă în prezent ASJ a organizat proiecte precum So Keres, Journalism Summer School, Presa- cîinele de pază al societății, Serile Filmului Românesc ș.a.

 

Revista de cultură contemporană Timpul apare lunar la Iași, cu distribuție în toată țara. În paginile revistei puteți citi reportaje de atitudine culturală, interviuri cu personalități ale momentului, articole și eseuri semnate de nume de referință din spațiul cultural și publicistic românesc.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Seara de film german – Im Juli, vineri 9 mai 2014. Intrarea este libera

URMĂTORUL ARTICOL

Iata ce concerte sunt programate la Filarmonica Iasi pentru luna mai, 2014

Ultimele știri de la Eveniment