In perioada 25 – 27 octombrie va avea loc Targul de Arta si Antichitati la Atriumul Palas Mall Iasi

De vineri pana duminica, 25 – 27 octombrie, pasionatii de arta vor putea admira si cumpara obiecte cu dichis, ale caror povesti asteapta sa fie spuse. Participanti din toate colturile tarii vor expune in Atriumul Palas Mall cele mai pretioase amintiri, iar doritorii isi vor putea imbogati colectiile cu obiecte spectaculoase ancorate in trecut.

 

Targul de Arta si Antichitati cuprinde: piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii si argintarie, ceasuri de colectie, numismatica, filatelie, portelanuri si alte obiecte invaluite in mister.

Sambata, intre orele 11:00 si 17:00, amatorii activitatilor sportive vor putea participa la o competitie de ciclism. Palas Bike Trial Cup este un eveniment organizat de Club Sportiv Municipal Iasi, fiind destinat celor pasionati de adrenalina pe doua roti. Participanti din Cluj-Napoca, Piatra Neamt, Brasov, Suceava, Radauti, Sfantu Gheorghe, Bistrita Nasaud si din Republica Moldova isi vor demonstra abilitatile de a traversa printre obstacole, pe bicicleta.

Duminica, de la ora 18:00, in zona Intersport, prichindeii isi dau intalnire cu o noua poveste ale caror personaje sunt marionetele Teatrului de Papusi „Aschiuta”.

bzi.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

La Miroslava, pe malul lacului Ciurbesti, va fi realizat un parc fotovoltaic de 5 hectare cu o valoare de aproape 27 de milioane de lei

URMĂTORUL ARTICOL

Pandurii au pierdut, in deplasare, scor 0-3 cu Fiorentina, liderul si marea favorita a Grupei E

Ultimele știri de la Eveniment