Incasari record la bazele de agrement ale Primariei

Prima parte a lunii iulie a fost una profitabila pentru municipalitatea ieseana. In primele doua saptamani din aceasta luna, la cele trei baze de agrement din municipiu s-au inregistrat incasari de aproape 170.000 lei

In prima jumatate a lunii iulie, municipalitatea ieseana a avut incasari de peste 170.000 de lei de pe urma bazelor de agrement pe care le administreaza. Iesenii au luat cu asalt Baza de agrement de la Ciric, Plaja Nicolina sau Strandul Municipal, asa din pentru ca in aceste zile temperaturile au fost extrem de ridicate.

„În perioada 1 – 16 iulie cele trei baze de agrement ale municipalitatii, anume Baza Ciric, Plaja Nicolina si Strandul Municipal, au avut încasari totale de 167.254,5 lei. La Baza Ciric prima jumatate a lunii iulie a adus încasari de 55.449,5 lei. Cei mai multi dintre ieseni au optat pentru intrarea în piscina mare, pentru care au cheltuit 41.806,5 lei. Cea mai aglomerata zi a fost duminica, 2 iulie. Peste 48.000 de lei au cheltuit iesenii la Plaja Nicolina. Cei mai multi amatori au venit luni, 10 iulie, si marti, 11 iulie”, au aratat reprezentantii municipalitatii iesene.

In ceea ce priveste tarifele pentru accesul la Strand, un adult va plati 10 lei, iar copii sub 7 ani si pensionari vor trebui sa achite doar 3 lei. La Baza de agrement de la Ciric pretul pe zi pentru adulti este de 15 lei. In acest pret intra si inchirierea unui sezlong. Fara sezlong pretul unui bilet pe zi este de 12 lei. In privinta preturilor practicate la Plaja Nicolina, pretul de intrare este de 8 lei, iar la namol de 2 lei. Abonamentul pentru pensionarii cu pensie de sub 1.500 lei este de 10 lei pentru zece intrari.

„Strandul Municipal a adus cei mai multi bani în aceasta perioada, în perioada 1 – 16 iulie iesenii cheltuind doar pe biletele de intrare 63.473 de lei. Cea mai aglomerata zi a fost marti, 11 iulie. Baia Publica a avut încasari de 5.459 lei. Cei mai multi clienti au fost miercuri, 12 iulie, zi în care s-au încasat 719 de lei. Cele mai solicitate servicii au fost cele privind accesul copiilor la dus si bazin, respectiv la masaj”, au mai mentionat reprezentantii municipalitatii iesene.

 

 

Sursa: BZI.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Trenul Timișoara – București și-a pierdut vagoanele în câmp

URMĂTORUL ARTICOL

Momentul in care Klaus Iohannis primeste steagul Tinutului Secuiesc

Ultimele știri de la Economic