Inchisoare pe viata pentru cel mai sadic pedofil din Iasi! Vezi detalii cutremuratoare

 

 

 

Cel mai sadic pedofil din istoria Iasului a sperat intr-o minune la Tribunalul Iasi, la finalul saptamanii trecute. Comisia de aplicare a dispozitiilor noului Cod Penal din cadrul Penitenciarului de Maxima Siguranta Iasi a trimis o cerere la Tribunal, prin care a solicitat modificarea pedepsei aplicate lui Viorel Chirila.

Individul se astepta sa scape de pedeapsa inchisorii pe viata, stabilita initial de judecatori in ianuarie 2001. Au fost modificate doar chestiuni neimportante din pedeapsa, cu privire la dreptul de a vota sau dreptul de a fi ales in functii publice. 

 

In anii 2000, acest individ a ingrozit o tara intreaga prin faptele sale. Potrivit actului de trimitere in judecata, Viorel Chirila s-a facut vinovat de maltratarea a sapte baieti, cu varste cuprinse intre 9 si 15 ani, pe raza judetelor Iasi, Bistrita Nasaud si Suceava. Aproape toate victimele pedofilului au fost ademenite de catre acesta cu promisiunea ca vor primi bani pentru a-l ajuta la caratul unor bagaje. Apoi ii ducea pe copii in zone din afara orasului, unde ii viola sub amenintare. Prima victima a fost Adrian C., din Bistrita. Viorel Chirila l-a acostat in zona autogarii din oras, cu rugamintea de a-l ajuta sa care cateva bagaje. Copilul a fost dus la marginea unei paduri, amenintat cu cutitul, batut, legat si violat. La sfarsit, sadicul pedofil i-a introdus acestuia in anus un bat, dupa care l-a abandonat in padure.

 

Anchetatorii nu au stabilit ce a mai facut Viorel Chirila timp de un an, urmatoarea fapta de care este acuzat fiind comisa pe 1 mai 1999, in cartierul sucevean Burdujeni. Acolo l-a intalnit pe Costel T., de 12 ani, pe care l-a dus cu forta intr-un camin de vizitare a conductelor termice, unde l-a supus la relatii sexuale. Pe 7 iunie 1999, aflat in gara din Pascani, pedofilul l-a acostat pe Vasile I. de 9 ani si sub acelasi pretext, l-a dus in afara orasului si l-a violat. Dupa doua saptamani, Viorel Chirila a mai facut o victima, pe care a acostat-o in Gara Iasi. Iulian O., de 15 ani, a fost luat cu forta de catre pedofil, lovit cu capul de pereti si dus in padurea Caprita, de la marginea orasului. Si acesta a fost legat, violat si torturat mai apoi cu un bat. Inainte de a-l abandona, violatorul i-a luat adidasii cu care era incaltat si o suma de bani. Pe 5 septembrie 1999, Viorel Chirila a ajuns la Pojorata, o comuna din muntii Sucevei, unde i-a cazut victima Florin F., de 12 ani. Si acest copil a fost dus in padure si violat, dupa care agresorul i-a luat banii. In luna octombrie a anului 1999, aflat din nou in Iasi, Viorel Chirila l-a rugat pe Mihai T. sa-l ajute la caratul unui sac cu cartofi de la piata, insa l-a dus pe baiat in padurea Caprita, unde si-a batut joc de el. Conform rechizitoriului, ultima victima a pedofilului a fost ieseanul Andrei C., de 15 ani, pe care l-a violat si ucis tot in padurea Caprita. Pe 16 ianuarie 2000, Viorel Chirila l-a acostat pe pusti in zona pietei Nicolina si l-a dus in padure. Acolo l-a batut, amenintat cu cutitul si violat. La sfarsit i-a introdus un bat in anus, dupa care i-a scos cureaua de la pantaloni, pe care i-a infasurat-o la gat si l-a legat de un copac. Nevinovata victima a murit ca urmare a asfixiei cu propria voma, fiind gasita dupa doua saptamani.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Artistii si fotografii sunt invitati sa participe la Backlight Photo Festival 2014 ce va avea loc in Tampere, Finlanda, in septembrie 2014

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie ieseni! Municipalitatea a stabilit o lista cu 80 de strazi pe care, incepand de anul acesta, ar urma sa fie realizate o serie de parcari de cartier. Vezi detalii

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in