Incredibil!O fetita de sapte luni a fost diagnosticata cu alcoolism fetal pentru ca mama a baut excesiv pe perioada sarcinii

 

 

 

Fetiţa provine dintr-o familie săracă din Vrancea şi a fost născută prematur. Ea cântăreşte doar 4 kilograme, iar boala de care suferă nu îi permite să se dezvolte normal.

 

 

„Examenul genetic a confirmat diagnosticul de sindrom alcool fetal. Acest copil are 4 kg la şapte luni şi abia ţine capul”, a declarat un medic care se ocupă de bebeluş.

 

Potrivit medicilor, bebeluşul s-a născut cu această boală din cauza faptului că pe timpul sarcinii, mama a consumat alcool în exces. La numai două luni de la naştere mama ei a abandonat-o într-un centru, iar o altă mamă iubitoare, din Iaşi, şi care mai are cinci copii acasă a luat-o în plasament.

 

În următoarea perioadă, micuţa va ajunge într-un centru de nutriţie, acolo unde va urma un program special pentru a putea lua în greutate, potrivit România TV.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Noi modificari in sistemul de sanatate! Guvernul a aprobat pachetul de servicii medicale de baza si cel minimal. Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Gica Popescu va putea sa isi conduca tatal pe ultimul drum

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in