Indicatoarele rutiere amplasate gresit produc haos in Iasi! Vezi detalii

 

 

 

Indicatoarele rutiere sunt montate după ureche la Iaşi. Indicatorul de „obligatoriu la dreapta“ montat la sfârşitul săp­tămânii trecute pe strada Smârdan la intersecţia cu Sfân­tul Lazăr şi scos acum do­uă zile a apărut din greşeală.

Un muncitor al municipalităţii a impus restricţia de trafic care i-a pus în încurcătură pe şoferi, dar a greşit intersecţia. Indi­catorul trebuia montat peste stradă, adică la ieşirea din complexul Palas. „Mun­cito­rul de la Servicii Publice Iaşi în loc să-l pună la ieşirea din Palas cu obligatoriu de dreap­ta l-a pus pe partea cealaltă. A fost scos până la urmă, scopul fiind cum am spus, nu este vizibilitate pe stânga“, a spus vice­primarul Mihai Chirica. Indi­catorul a fost instalat la sfâr­şitul săptă­mânii trecute, obli­gându-i pe şoferi să ocolească pe bulevardul Anastasie Panu şi pe strada Palat pentru a ajunge în Podu Roş, prin varianta Smârdan. Încă de la instalare, indicatorul a fost ignorat de majoritatea şoferilor care au ajuns în intersecţie. Noi indicatoare au apă­rut ieri şi pe bulevardul So­cola. Şoferilor li s-au impus „oprire interzisă“ la marginea străzii, pe sensul de mers către intersecţia Granit. Noile reguli în trafic au răsărit chiar sub marcajele care delimitează locurile de parcare amenajate de Primărie. În plus, şoferii care şi-au lăsat maşinile parcate regulamentar înainte să apară indicatoarele s-au trezit ieri-dimineaţă cu maşinile ridicate.

 

ziaruldeiasi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Aeroportul Iasi va primi bani de la UE! Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Peste 800.000 de salariati vor beneficia din ianuarie 2014 de majorarea salariului minim brut pe tara de la 800 la 850 de lei. Afla detalii

Ultimele știri de la Actualitate