Informare CFR SA: Trafic feroviar închis temporar pe linia CF Pojorâta – Sadova

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA aduce la cunoștință că traficul feroviar pe linia CF Pojorâta – Sadova se află închis temporar din cauza unui incident nefericit. Trenul cu numărul 12823, care circula pe această rută, a fost oprit în mod temporar între stațiile Pojorâta și Sadova. De asemenea, trenul 12830 a fost afectat și a fost oprit în stația Sadova.

În urma unei revizuiri rapide a situației, s-a constatat că aluviunile au acoperit linia de cale ferată la kilometrul 75+100. Această acumulare neașteptată a creat un impediment semnificativ în desfășurarea normală a traficului feroviar în zonă. Pentru a gestiona această situație, reprezentanții Serviciului Regional de Căi Ferate Iași au solicitat intervenția Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava. Acesta a fost chemat în vederea eliberării liniei de cale ferată afectate de aluviuni.

Mai exact, garnitura de tren 12823 a fost oprită înaintea zonei în care linia de cale ferată a fost acoperită de aluviuni. Echipajele de intervenție ale ISU Suceava au fost mobilizate pentru a evalua și a gestiona situația. În mod prioritar, se va lucra pentru curățarea liniei ferate, astfel încât traficul să poată fi reluat cât mai curând posibil.

CFR SA își asumă responsabilitatea pentru rezolvarea acestei probleme și depune toate eforturile pentru a restabili traficul feroviar în condiții de siguranță. Echipele implicate în intervenția de urgență lucrează neîncetat pentru a remedia situația și pentru a minimiza disconfortul cauzat călătorilor afectați.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA va continua să furnizeze informații actualizate în legătură cu evoluția situației. Recomandăm pasagerilor să consulte în mod regulat canalele de comunicare oficiale ale CFR SA pentru a fi la curent cu cele mai recente informații legate de traficul feroviar pe această rută.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Averi impresionante ale deputaților de Iași! Terenuri intravilane și conturi grase pentru demnitarii județului

URMĂTORUL ARTICOL

Ce averi au senatorii din județul Iași? Case, terenuri și obiecte de artă de zeci de mii euro

Ultimele știri de la Actualitate