Informații recente întăresc ipoteza divorțului între Prințul Harry și Meghan Markle – Prințul Harry s-a despărțit deja de Meghan Markle?!

Prințul Harry și Meghan Markle traversează o perioadă tensionată, iar căsnicia lor pare să fie pusă la încercare. Ultima decizie luată de Prințul Harry vine să întărească speculațiile apărute în ultimele luni. El intenționează să se întoarcă în Africa pentru a filma un nou documentar, însă va merge fără soția sa, Meghan. Documentarul va fi lansat pe platforma de streaming Netflix.

După ce au pierdut acordul cu Spotify, care le asigura venituri semnificative, Prințul Harry și Meghan Markle au căutat rapid noi surse de venit. Nu a durat mult până când Harry a găsit o variantă potrivită. Fiul Prințului Charles intenționează să filmeze un nou documentar care va fi distribuit pe Netflix.

Ultima decizie a Prințului Harry alimentează speculațiile cu privire la o posibilă ruptură de Meghan Markle
Documentarul, care urmează să fie filmat în Africa, face parte din acordul încheiat de Harry și Meghan Markle cu Netflix, în valoare de 100 de milioane de euro. Un angajat al celebrei platforme de streaming a confirmat pentru publicația Page Six că ideea unui documentar cu Prințul Harry în Africa a fost bine primită.

„Este clar că Harry are o conexiune puternică cu Africa și se simte ca acasă acolo”, a declarat un angajat Netflix.

Propunerea a venit chiar din partea Ducei de Sussex. Cu toate acestea, Harry va merge de data aceasta singur pe continentul african, ceea ce este surprinzător, având în vedere că în trecut a călătorit întotdeauna însoțit de soția sa, Meghan Markle. Acest lucru poate fi un semn că relația dintre cei doi nu mai este atât de bună.

Dragostea Prințului Harry pentru Africa este o moștenire de la mama sa, Prințesa Diana. În 2017, Harry a vorbit foarte sincer despre legătura sa profundă cu acest continent.

„Aici mă simt mai autentic decât oriunde altundeva în lume. Aș dori să pot petrece mai mult timp în Africa”, a spus Prințul Harry.

Prințul Harry a renunțat la Frogmore Cottage. Ducele de Sussex nu mai are nicio proprietate în Marea Britanie

Cu șase luni în urmă, Regele Charles a decis ca fiul său, Harry, să renunțe la Frogmore Cottage, situată în Windsor. Se pare că această decizie a fost luată în urma publicării cărții autobiografice a lui Harry.

Cu toate acestea, Ducele de Sussex nu a contestat decizia tatălui său și a acceptat-o. Astfel, Harry și Meghan Markle și-au strâns toate lucrurile de la Frogmore Cottage și le-au transportat în Statele Unite ale Americii, unde s-au stabilit începând cu anul 2020. De fiecare dată când au vizitat Marea Britanie, cei doi au locuit acolo, dar acum vor trebui să-și găsească un alt loc de reședință.

Frogmore Cottage este o casă situată pe domeniul Frogmore Estate din Windsor. În 2018, aceasta le-a fost oferită Duceului și Ducesei de Sussex de către Regina Elisabeta a II-a ca dar de nuntă. A fost singura proprietate rămasă Prințului Harry și soției sale, Meghan Markle, în Marea Britanie.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Zmeura, fructul „minune” al verii. Iată ce beneficii are

URMĂTORUL ARTICOL

Viceprimarul municipiului Iași, Daniel Juravle, investește în cripto! Iată ce avere are

Ultimele știri de la Monden