inmh

INMH anunta ca incepand de miercuri de la pranz si pana vineri instabilitatea va fi accentuata in mare parte a tarii

Începând din cursul după-amiezii de miercuri 22 mai şi până în dimineaţa zilei de vineri 24 mai, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în cea mai mare parte a ţării. Vor fi averse, ce vor avea şi caracter torenţial, căderi de grindină, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului care trecător vor lua aspect de vijelie. Aceste manifestări vor fi mai frecvente la munte, în sud-vestul, centrul şi nord-estul ţării. Cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp, informează INMH.
Începând din cursul după-amiezii de miercuri 22 mai şi până în dimineaţa zilei de vineri 24 mai, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în cea mai mare parte a ţării. 

Începând din cursul după-amiezii de miercuri 22 mai şi până în dimineaţa zilei de vineri 24 mai, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în cea mai mare parte a ţării. 

Vor fi averse, ce vor avea şi caracter torenţial, căderi de grindină, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului care trecător vor lua aspect de vijelie. Aceste manifestări vor fi mai frecvente la munte, în sud-vestul, centrul şi nord-estul ţării. Cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp, informează INMH.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Mai multe monede din aur si argint si un inel medieval, care fac parte din tezaurele sustrase de la Sarmizegetusa Regia, apartinand patromoniului cultural national, au fost gasite de catre politisti la locuintele a doi suspecti din judetul Hunedoara

URMĂTORUL ARTICOL

Politistii fac, miercuri, 38 de perchezitii in Bucuresti, Ialomita, Calarasi si Ilfov, la locuintele a 25 de persoane suspectate de contrabanda cu tigari, la depozitele si spatiile comerciale care ar fi folosite de acestia

Ultimele știri de la Actualitate