tanar_si-a_ucis_mama

Inspaimantator! Vezi ce a facut un tanar dupa ce si-a omorat mama

Bashid McLean, tânărul de 23 de ani, a reuşit să îngrozească toată America, după ce şi-a ucis mama într-un mod macabru. În cursul zilei de marţi, un bărbat care îşi plimba câinele a descoperit rămăşiţele femeii în vârstă de 45 de ani, Tanya Byrd. Părţi ale corpului se aflau în patru saci de plastic diferiţi, în apropierea unor blocuri, potrivit Huffington Post.
Anchetatorii au descoperit că fiul acesteia a omorât-o pentru simplul motiv că se certau, cu toate că femeie era considerată de persoanele din jur drept o mamă bună şi un angajat muncitor. Tânărul a atacat-o în timp ce dormea, cu un cuţit. Ulterior, el a furat bani din geanta victimei pentru a cumpăra un ferăstrău electric. Aparatul a fost folosit pentru ciopârţirea cadavrului. Mai mult, bărbatul s-a fotografiat cu capul mamei în mână, zâmbind.
„A făcut multe lucruri distructive. A dat foc prin casă. Nimeni nu îl poate controla”, a declarat tatăl băiatului, privind tendinţele lui violente. Avocatul tânărului îl apără, pe motiv că este schizofrenic şi nu îşi luaseră medicamentele timp de mai multe zile
Bashid McLean, tânărul de 23 de ani, a reuşit să îngrozească toată America, după ce şi-a ucis mama într-un mod macabru.
Bashid McLean, tânărul de 23 de ani, a reuşit să îngrozească toată America, după ce şi-a ucis mama într-un mod macabru. 

În cursul zilei de marţi, un bărbat care îşi plimba câinele a descoperit rămăşiţele femeii în vârstă de 45 de ani, Tanya Byrd. Părţi ale corpului se aflau în patru saci de plastic diferiţi, în apropierea unor blocuri, potrivit Huffington Post.

Anchetatorii au descoperit că fiul acesteia a omorât-o pentru simplul motiv că se certau, cu toate că femeie era considerată de persoanele din jur drept o mamă bună şi un angajat muncitor. Tânărul a atacat-o în timp ce dormea, cu un cuţit. 

Ulterior, el a furat bani din geanta victimei pentru a cumpăra un ferăstrău electric. Aparatul a fost folosit pentru ciopârţirea cadavrului. 

Mai mult, bărbatul s-a fotografiat cu capul mamei în mână, zâmbind.

„A făcut multe lucruri distructive. A dat foc prin casă. Nimeni nu îl poate controla”, a declarat tatăl băiatului, privind tendinţele lui violente. Avocatul tânărului îl apără, pe motiv că este schizofrenic şi nu îşi luaseră medicamentele timp de mai multe zile.

Rtv 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Conacul lui Petre Carp de la Tibanesti a devenit monument istoric de importanta nationala. Este unul din putine conace boieresti din Iasi cu acest statut

URMĂTORUL ARTICOL

Premierul bulgar Borisov ajunge din nou la spital

Ultimele știri de la International