Intalnire pe tema Managementul Crizelor Internationale la American Corner Iasi, vineri, 7 martie 2014

 

 

 

Vineri, 7 martie 2014, de la ora 10, Biblioteca Județeană Gh. Asachi Iași, prin compartimentul American Corner, organizează întalnirea cu tema Managing International Emerging Crises by the U.S. Government – The Case of Ukraine. Întâlnirea este prilejuită de vizita la Iași a domnului Joseph Trimble, Adjunct al Sefului Secției Politice a Ambasadei  SUA la București, care va fi invitatul întâlnirii de la American Corner Iași.

 

 

Evenimentul face parte din Programul US Speakers pe care American Corner îl desfășoară în baza parteneriatului existent între Biblioteca Județeană Gh. Asachi Iași și Ambasada SUA la București.    

 

Joe Trimble este consilier pe probleme politice al Ambasadei Statelor Unite la București începând din iulie 2012. În perioada 2008 – 2012 domnul Trimble a fost consilier pentru relațiile cu Somalia în cadrul ambasadei Statelor Unite la Nairobi iar în perioada 2007 – 2008 a ocupat funcția de Asistent Secretar de stat pentru Inteligență și Cercetare.  

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iata ce boli poate provoca laptele netratat termic

URMĂTORUL ARTICOL

Istoricul Andrei Muraru si-a dat demisia din functia de presedinte executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc (IICCMER)

Ultimele știri de la Eveniment