ioan_hartopanu_iasi_condamnat_201

Interlopul Ioan Hartopanu a fost condamnat la sapte ani si jumatate de inchisoare, iar sora lui Madalina la zece luni! Alexandru Acrasmaritei a primit doua luni! Scandalul din Master Pub Copou a fost finalizat astazi de judecatori

Judecatorii de la Tribunalul Iasi au anuntat, astazi, pedepsele pentru fratii Hartopanu implicati in conflictul sangeros din Master Pub Copou si pentru Alexandru Acrasmaritei, baiatul unei judecatoare de la Judecatoria Iasi.


Judecatorii de la Tribunalul Iasi au anuntat, astazi, pedepsele pentru fratii Hartopanu implicati in conflictul sangeros din Master Pub Copou si pentru Alexandru Acrasmaritei, baiatul unei judecatoare de la Judecatoria Iasi. Astfel, Ioan Hartopanu va sta in puscarie sapte ani si sase luni, iar sora sa, Madalina – 10 luni. Un alt tanar implicat, Acrasmaritei Ioan Alexandru, va sta dupa gratii doua luni. Corneliu Argint, un alt tanar implicat in scandal a fost condamnat la un an de inchisoare. De asemenea, Ioan Hartopanu trebuie sa plateasca despagubiri de peste 25.000 lei.

Cei doi frat au fost arestati in urma scandalului din Master Pub Copou, din noaptea de 28/29 ianuarie 2012. Conflictul a fost cauzat de faptul ca o tanara nu a raspuns avansurilor facute de Ioan Hartopanu. Acesta l-a lovit cu pumnul in zona fetei pe Adrian U., moment in care au intervenit agentii de paza pentru a calma situatia. In acel moment, Ioan Hartopanu a continuat sa fie agresiv si a lovit patru agenti de paza cu un cutit, dupa care a parasit localul. Sora acestuia, Madalina, sustine ca a sarit in apararea fratelui sau folosind pistolul pe care il detinea legal.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Bomba in justitie! Procurorul Ionut Tomita Neagu a fost retinut de procurorii DNA pentru curuptie! Procurorul s-a distrat pe banii denunatorului la Las Vegas si Beverly Hills! CSM si-a dat acordul pentru retinere!

URMĂTORUL ARTICOL

Decizie surprinzatoare a presedintelui Romaniei! Traian Basescu a respins numirile Monei Pivniceru la sefia DNA si a Parchetului General

Ultimele știri de la Eveniment