Interventie Rafinăria Petrobrazi

Intervenție de urgență la Rafinăria Petrobrazi. Mai multe persoane au nevoie de asistență medicală

Un incident s-a petrecut, luni după-amiază, în incinta Rafinăriei Petrobrazi, mai multe persoane având nevoie de îngrijiri medicale, la faţa locului urmând să se deplaseze inclusiv elicopterul SMURD.

„În această după-amiază, în incinta unui operator economic de pe raza comunei Brazi, s-a produs un eveniment care, iniţial, nu a presupus intervenţia serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă. Evenimentul a fost gestionat de personalul specializat din cadrul operatorului economic. Ulterior, am fost solicitaţi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă unor persoane implicate în eveniment”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, potrivit Agerpres.

Surse locale au precizat că evenimentul a avut loc la Rafinăria Petrobrazi. Pentru gestionarea operativă a evenimentului au fost alocate o unitate de terapie intensivă mobilă SMURD U-TIM şi două ambulanţe SAJ. Totodată, la locul evenimentului se deplasează şi elicopterul SMURD.

Din primele date, incidentul s-a soldat cu trei victime, care ar fi suferit arsuri. De pe amplasamentul rafinăriei a putut fi observat, timp de mai multe minute, de la mulţi kilometri depărtare, un fum gros. Intervenţia este în dinamică.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Tentativă de asasinat în Bulgaria. Ținta: procurorul general

URMĂTORUL ARTICOL

Ce simboluri a dorit să poarte pe rochie Regina Camilla la ceremonia de încoronare?

Ultimele știri de la Actualitate