Invitati speciali la cea de-a XI-a editie a PR Tea de Iasi, ce va avea loc pe 21 mai 2014! Vezi detalii

 

 

 

PRIME Iaşi organizează şi în acest an proiectul PR Tea de Iaşi, ce va avea loc pe data de 21 mai 2014, ora 17:00 la Librăria Cărtureşti din cadrul Palas Mall.

 

 

Cea de-a XI- a ediţie o va avea ca invitat special pe Mihaela Tatu, realizatoare şi moderatoare de emisiuni televizate – Viaţa bate filmul, De 3xfemeie, Celebri sau nu – , voce radiofonică şi speaker la evenimente de dezvoltare personală. Împreună cu aceasta, studenţii vor profita de cadrul informal şi vor afla “Cum este să fii profesionist”.

Studenţii interesaţi se vor putea înscrie accesând pagina oficială de Facebook PR Tea de Iaşi, şi completând formularul ce va fi lansat pe data de 12 mai 2014. Numărul de locuri disponibile din cadrul evenimentului va fi de 49, iar selecţia persoanelor înscrise se va realiza pe baza celor mai interesante întrebări adresate speaker-ului. De asemenea, cei mai activi studenţi vor fi recompensaţi cu premii şi multe surprize.

 

360.uaic.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Seminarul International de Jurnalism ,,Televiziunea si publicul sau”, 14-16 mai 2014 la Iasi! Vei zprogramul comolet al evenimentului

URMĂTORUL ARTICOL

Programe de conversie profesionala! Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi organizeaza programe de conversie profesionala in cadrul mai multor facultati! Vezi detalii

Ultimele știri de la Eveniment