evaziune_fiscala_2013

Ioan Robu, unul dintre cei mai smecheri evazionisti din Iasi a fost condamnat la sase ani de inchisoare si a fost obligat sa plateasca despagubiri de 62 miliarde lei

Magistratii de la Tribunalul Iasi l-au condamnat pe Ioan Robu, unul dintre cei mai smecheri evazionisti din Iasi la executarea unei pedepse de sase ani de inchisoare. Prin aceeasi sentinta, el a fost obligat sa plateasca suma de 6,2 milioane lei catre statul roman.

Magistratii de la Tribunalul Iasi l-au condamnat pe Ioan Robu, unul dintre cei mai smecheri evazionisti din Iasi la executarea unei pedepse de sase ani de inchisoare. Prin aceeasi sentinta, el a fost obligat sa plateasca suma de 6,2 milioane lei catre statul roman. Aceasta suma rezulta din tranzactiile pentru care nu a platit impozit pe profit si TVA. Ioan Robu este acuzat ca nu a trecut in evidentele contabile operatiunile comerciale si veniturile realizate in perioada 2000 – 2004. In tot acest timp, a efectuat tranzactii comerciale in valoare de 11,2 milioane de lei. Pentru aceasta suma ar fi trebuit sa plateasca TVA de 4,07 milioane de lei.

In anul 2005, acesta a fugit din Romania dupa ce i-ar fi dat spaga 50.000 dolari comisarului sef Constantin Frunza, de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Iasi. Dosarul privind aceasta spaga se afla in lucru la Directia Nationala Anticoruptie Iasi.

agendadeiasi.ro

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Palatul de la Ruginoasa, care a apartinut domnitorului Alexandru Ioan Cuza a fost inaugurat astazi(2.02.2013) de Daniel Barbu, Ministrul Culturii! Relu Fenechiu se considera autorul moral al reabilitarii palatului

URMĂTORUL ARTICOL

Impozitele pe terenuri si locuinte s-au majorat in 30 de mari orase din Romania! Iasul este pe lista neagra a oraselor in care au crescut impozitele! (VIDEO)

Ultimele știri de la Eveniment