Joi, 19 decembrie 2013, grupul vocal – instrumental al persoanelor private de libertate din Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi va sustine spectacolul de colinde „Am venit sa colindam” la Caminul de batrani „Sfintii Constantin si Elena”

 

 

 

La data de 19 decembrie, de la ora 14:00, grupul vocal – instrumental al persoanelor private de libertate din Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi va sustine spectacolul de colinde „Am venit sa colindam” la Caminul de batrani „Sfintii Constantin si Elena”. 

 

 

„Spectacolul a fost special conceput pentru a aduce in sufletele batranilor asistati bucuria si atmosfera calda pe care o creeaza colindele si toate traditiile sarbatorilor de iarna. Intotdeauna marile sarbatori sunt prilej de fericire, dar si de introspectie. Atentia este indreptata cel mai adesea spre familie, spre prieteni si in general spre toate persoanele care inseamna cel mai mult pentru fiecare individ. Acest lucru poate determina sentimente de bucurie sau dimpotriva, poate genera tristete si regrete, motiv pentru care s-a urmarit ca prin prezentarea acestor momente artistice sa fie suplinita lipsa familiei in aceasta perioada cu semnificatii aparte pentru acestia, si sa fie adus in sufletele ascultatorilor bucuria si atmosfera calda pe care o creeaza colindele si toate traditiile de sarbatori”, spun reprezentantii unitatii de detentie.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Elevii si prescolarii intra de vineri in vacanta de iarna si se vor intoarce la scoala pe 6 ianuarie!

URMĂTORUL ARTICOL

Eveniment inedit la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, miercuri 18 decembrie – se implinesc 50 de ani de la infiintarea Catedrei de Limba si literatura engleza. Vezi programul evenimentului

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in