Judecatorii au decis in cazul Luminitei Perijoc, femeia acuzata de un taximetrist ca l-a violat! Sexi violatoarea a primit patru ani de inchisoare cu suspendare

 

 

 

Femeia care a fost acuzată de un taximetrist că l-a violat, în luna august a anului 2012, a fost condamnată, definitiv, de Curtea de Apel Constanţa.

Judecătorii au decis, azi, că Luminiţa Perijoc, din Tulcea, se face vinovată de tentativă de omor asupra taximetristului Nicolae Stan, şi a primit patru ani de închisoare cu suspendare. Sentința e neaștaptată pentru că instanța anterioară i-a dat cinci ani. Interesant este că judecătorii l-au condamnat și pe bărbatul care susținea că a fost brutal violat, scrie evz.ro.

 

Iniţial, sexi-violatoarea Luminiţa Perijoc a fost suspectată că ar fi vrut să-l violeze pe taximetrist, însă procurorii au decis scoaterea femeii de sub urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal. Pe data de 1.11.2013, Tribunalul Tulcea a condamnat-o la cinci ani de închisoare. Decizia tribunalului a fost atacată la Curtea de Apel Constanţa. Azi, instanţa constănţeană a decis condamnarea femeii la patru ani de închisoare cu suspendare condiţionată.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Veste incredibila pentru Republica Moldova! Uniunea Europeana a decis eliminarea vizelor pentri cetatenii care calatoresc in UE

URMĂTORUL ARTICOL

Vot important in Parlamentul European privind taxele de roaming! Vezi detalii

Ultimele știri de la Actualitate