La Craciunia, din Palas, primesti mii de daruri cu suflet

Si în acest an, Palas Mall s-a transformat în Craciunia, tarâmul de poveste al celor mai frumoase sarbatori de iarna. Mosul va avea grija sa faca fericiti clientii harnici, oferindu-le daruri cu suflet.

 
Pâna pe 24 decembrie 2014, cei care vor sa îl ajute pe Mos Craciun sa aleaga cadourile potrivite si vin la shopping în Palas Mall vor fi surprinsi cu daruri minunate. În acest an, simpaticul batrânel a adus un cadou imens pentru cei veniti la Palas Mall si l-a amplasat în zona Graffiti Café, pentru a completa atmosfera desprinsa din basme. De inedita surpriza se vor bucura clientii care fac cumparaturi de minimum 150 de lei din magazinele preferate si completeaza taloanele pentru tombolele sarbatorilor de iarna. În fiecare zi, primii 300 de clienti care vor veni cu bonurile fiscale la spiridusii prezenti la festivul centru de premiere din zona Graffiti Café îsi vor putea alege un premiu garantat, asa cum le indica sufletul. Cutiutele de cadouri din „vitrina” lui Mos Craciun ascund: cine la restaurantele Chef Galerie si Shanghai, invitatii la cafenele, tinute fashion, vouchere pentru distractia pe gheata, bijuterii, cosmetice, bauturi fine si cafea savuroasa.

Zilnic, ajutoarele lui Mos Craciun vor desemna, prin tragere la sorti, alti doi câstigatori. Unul va primi un superb troller de la magazinul Valigeria, ideal pentru vacanta de iarna, iar celalalt va fi rasplatit cu o invitatie la o sesiune de shopping în valoare de 300 de lei, în care îsi va alege tinuta perfecta pentru Revelion. La extragerile din zilele de sâmbata si duminica se va desemna un numar dublu de câstigatori: doi clienti vor fi premiati cu trollere, iar alti doi vor primi vouchere pentru shopping.
 

În fiecare duminica din perioada de desfasurare a campanie, în Craciunia din Palas Mall vor fi tombole speciale. Pe 7, 14 si 21 decembrie, prin tragere la sorti, câte un client norocos va câstiga o invitatie pentru patru persoane la cea mai frumoasa petrecere de Revelion din oras, organizata de Congress Hall Palas. În cadrul elegant al Atriumului Palas Mall, câstigatorii vor avea ocazia unica de a sarbatori trecerea dintre ani ca în Times Square si de a cânta la miezul noptii hitul „New York, New York!”. Spiritul efervescent al „orasului care nu doarme niciodata”, decoruri inspirate din peisajul urban avangardist care îl defineste, specialitati culinare internationale si momente artistice captivante sunt doar o parte dintre surprizele care le sunt pregatite pentru Revelion.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Statul Roman a castigat in fata Bisericii Ortodoxe procesul pentru 166.000 de hectare de padure

URMĂTORUL ARTICOL

AFIR va pune la dispoziția beneficiarilor Prețurile Maximale pentru proiectele de servicii finanțate prin Măsura LEADER

Ultimele știri de la Eveniment