La Iasi se simte deja atmosfera de Paste prin decoratiunile care au umplut orasul! Nu ratati o plimbare gratuita cu „Tramvaiul cu iepurasi”

 

 

 

Primaria a anuntat un buget de 35.000 de euro pentru organizarea sarbatorilor pascale la Iasi.

Potrivit oficialilor din Palatul Roznovanu, decoratiunile stradale specifice Pastelui ar urma sa fie asigurate de catre SC Servicii Publice SA, firma de profil a municipalitatii. Aceasta ar urma sa se ocupa in primul rand de amenajarea pietonalului din fata municipalitatii. 

 

„Pe pietonal va fi adus un cos cu oua si un iepure inalt de patru metri. Pe esplanda din fata Teatrului National „Vasile Alecsandri” va fi amplasat un buchet gigantic de flori, lung de 6 metri si inalt de 2.5 metri. Vom mai avea pe pietonal expuse si cateva oua de 1.7 metri pe care sunt imagini ale Mitropoliei, Bisericii Sfantul Nicolae Domnesc. Amenajarea zonei centrale va incepe de saptamana aceasta, cu montarea casutelor unde vor fi organizate targurile, a scenei ce va fi amplasata in fata Mitropoliei. Pana in weekend vor fi amplasate si scena si 115 jardiniere cu flori, dar si cu arbori, magnolii, azalee, prun rosu, artar, cires”, a precizat viceprimarul Mihai Chirica. Acesta a anuntat ca din weekend RATP va scoate la strada si „Vagonul cu iepurasi”, garnitura decorata de studentii de la arte plastice, urmand sa circule pe mai multe trasee.  In acest an, pe durata sarbatorilor pascale,  cu „Vagonul cu iepurasi” vor putea calatori gratuit toti iesenii.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Schimbarea la fata a Teatrului National Iasi! Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Zilele comunei Todiresti sarbatorite cu fast si cu vedete! Vezi ce vedete vor veni in centrul comunei

Ultimele știri de la Actualitate