La Miroslava, pe malul lacului Ciurbesti, va fi realizat un parc fotovoltaic de 5 hectare cu o valoare de aproape 27 de milioane de lei

Maricel Popa, secretarul de stat in Ministerul Economiei, a semnat astazi la Primaria Iasi patru contracte vizand proiecte co-finantate de Uniunea Europeana, in valoare de peste 47 milioane de lei.

 

Este vorba despre patru proiecte din cadrul Programului Operational Sectorial „Cresterea competitivitatii economice, respectiv cresterea eficientei energetice si a securitatii furnizarii, in contextul combaterii schimbarilor climatice”.
Doar doua dintre aceste proiecte vizeaza judetul Iasi, mai precis comunele Tatarusi si Miroslava. La Tatarusi va fi realizat un sistem de iluminat public nou, in valoare de 5.2 milioane de lei, iar la Miroslava, pe malul lacului Ciurbesti, va fi realizat un parc fotovoltaic de 5 hectare, acesta avand o valoare de aproape 27 de milioane de lei. Alte doua proiecte, vizand comunele Tamaseni si Vanatori din judetul Neamt, au ca scop extinderea retelelor de distributie a gazelor naturale, in valoare de 12.144 milioane de lei.

bzi.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei a decis sa-i condamne la inchisoare cu suspendare pe procurorul DIICOT Radu Moisescu si pe avocatul Alexandru Bernic

URMĂTORUL ARTICOL

In perioada 25 – 27 octombrie va avea loc Targul de Arta si Antichitati la Atriumul Palas Mall Iasi

Ultimele știri de la Economic